Informatie betreffende het Coronavirus (COVID-19)

Laatste update 30 maart 2020 - 14:07 uur
Op deze pagina houden wij u op de hoogte met betrekking tot de situatie op Park Berkenrhode. Park Berkenrhode is gewoon geopend. U bent van harte welkom! Echter hebben wij de volgende maatregelingen getroffen. 

Voor alle gasten welke een verblijf hebben vóór 6 april

In- en uitcheck procedure Park Berkenrhode:

Het inchecken gaat via een sleutelkluis. In de kluis bevindt zich een envelop met een plattegrond naar de woning toe, een slagboompas met uitleg hoe deze te gebruiken is en uiteraard de sleutels van de woning. Wij zullen alle informatie welke u nodig heeft tijdens uw verblijf klaarleggen in uw woning.

Alle aankomsten dienen vooraf betaald te zijn en vragen wij u om vooraf onze borggarantie formulier in te vullen.

Het uitchecken gaat via de brievenbus welke links van de receptiedeur aan de gevel hangt. Wij halen hier de sleutels en slagboompassen (staan op naam) uit welke gereinigd worden voordat ze weer in gebruik worden genomen. Heeft u vragen of opmerkingen, dan willen wij u vragen dit ons te mailen via info@berkenrhode.nl 

Faciliteiten 

Ons Le Grand Café bereid maaltijden en snacks, dit wordt op bestelling bij de woning gebracht en is af te halen bij de snackcounter op vrijdag t/m zondag van 16:00 tot 20:00 uur. Voor de betaling van de bestelling heeft de medewerker het mobiele pinapparaat mee. Bekijk onze kaart op de website.

De Receptie is gewoon bemand, echter is de deur gesloten en willen wij u vriendelijk verzoeken zoveel mogelijk uw vragen per email te stellen.

Omboeken naar een andere aankomst periode

Verblijven tot 6 april

Wanneer uw aankomstdatum voor 6 april 2020 is bent u gewoon van harte welkom! Echter begrijpen wij het als u de reservering wilt verplaatsen naar een andere periode. Mocht er een prijsverschil zitten tussen de huidige en de nieuwe periode dan wordt dit verrekend. Het annuleren van uw boeking is niet mogelijk. Weet u nog geen nieuwe datum voor uw vakantie? Dan ontvangt u een voucher voor een volgend verblijf. De voucher is alleen geldig op reserveringen met een aankomst in 2020 welke via www.berkenrhode.nl zijn gemaakt. Na het maken van de reservering kunt u de voucher indienen per email, dan wordt de voucher in mindering gebracht op de reservering. 

Wij ontvangen uw vragen en of verzoek tot verplaatsen/vouchers graag enkel per email info@berkenrhode.nl  

Verblijven na 6 april

Vanuit de overheid zijn er nog geen berichten gekomen die een reden tot annuleren en/of verzetten van de boeking geven. Echter begrijpen wij het als u de reservering wilt verplaatsen naar een andere periode. Mocht er een prijsverschil zitten tussen de huidige en de nieuwe periode dan wordt dit verrekend. Het annuleren van uw boeking is niet mogelijk. Weet u nog geen nieuwe datum voor uw vakantie? Dan ontvangt u een voucher voor een volgend verblijf. De voucher is alleen geldig op reserveringen met een aankomst in 2020 welke via www.berkenrhode.nl zijn gemaakt. Na het maken van de reservering kunt u de voucher indienen per email, dan wordt de voucher in mindering gebracht op de reservering. 

Wij ontvangen uw vragen en of verzoek tot verplaatsen/vouchers graag enkel per email info@berkenrhode.nl  

Wel vragen wij u om, wanneer u symptomen heeft van het coronavirus, geen vakantie te boeken, of wanneer u al een vakantie geboekt heeft, deze te verzetten. Dit in verband met de gezondheid van onze overige gasten en ons personeel. Wij hopen op uw begrip en medewerking.

Voorzorgsmaatregelen

Park Berkenrhode volgt de aanbevelingen van de aangewezen gezondheidsinstanties en de ontwikkeling van het coronavirus op de voet. Op Park Berkenrhode hanteren we strikte gezondheidsnormen in overeenstemming met de geldende voorschriften en informeren en moedigen wij onze gasten aan om de gebruikelijke instructies in acht te nemen: regelmatig handen wassen, in de elleboog hoesten, wegwerp tissues gebruiken en 1,5 meter afstand houden tot elkaar.