Informatie betreffende het Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina houden wij u op de hoogte met betrekking tot de situatie op Park Berkenrhode. Park Berkenrhode is gewoon geopend. U kunt vakantie vieren op ons park en u bent van harte welkom! 

Park Berkenrhode is een kleinschalig park middenin de natuur met een ruime opzetting van de accommodaties. Iedere accommodatie heeft een ruime tuin. Hierdoor heeft iedereen genoeg ruimte voor zichzelf en genoeg ruimte om de afstand tot anderen te bewaren. Ons gratis Wifi netwerk geeft u de gelegenheid om in een rustige en natuurlijke omgeving "thuis" te kunnen werken.

Maatregelen Park Berkenrhode 

Wij volgen ten de richtlijnen van het RIVM.

Faciliteiten 

Ons Le Grand Café is geopend! U kunt binnen en op ons terras plaatsnemen. Vooraf reserveren is verplicht! Dit kan via onze website, telefonisch 0318 590 324 of per mail grandcafe@berkenrhode.nl. Onze Cafetaria is geopend om frieten, snacks en verschillende soorten pizza's af te halen. Klik hier voor de actuele openingstijden en bekijk onze menukaart. 

Reserveren / gemaakte reservering

Vakantie vieren op ons vakantiepark is momenteel mogelijk. Wij volgen ten allertijde de richtlijnen van het RIVM. Mocht je je boeking willen annuleren dan gelden de Recron-voorwaarden. Deze zijn hier te vinden. De annuleringskosten worden enkel berekend over de verblijfskosten. Overige kosten (huur linnengoed, eind schoonmaakkosten, toeristnebelasting etc.) komen te vervallen. 

Heeft u hulp nodig bij het reserveren? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!  Met vriendelijke groet,

Thij Verspaget ( park eigenaar ) 

 

 
 
Samen tegen Corona