Informatie betreffende het Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina houden wij u op de hoogte met betrekking tot de situatie op Park Berkenrhode. Park Berkenrhode is gewoon geopend. U kunt vakantie vieren op ons park en u bent van harte welkom! 

Park Berkenrhode is een kleinschalig park middenin de natuur met een ruime opzetting van de accommodaties. Iedere accommodatie heeft een ruime tuin. Hierdoor heeft iedereen genoeg ruimte voor zichzelf en genoeg ruimte om de afstand tot anderen te bewaren. Ons gratis Wifi netwerk geeft u de gelegenheid om in een rustige en natuurlijke omgeving "thuis" te kunnen werken.

Maatregelen Park Berkenrhode 

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

Onze parkbeheerder en receptionistes houden toezicht op het naleven van deze richtlijnen welke wij op verschillende plekken op het park tonen door middel van flyers, informatie in de woning, het informatiekanaal op kanaal 30 en in ons telefonisch en mail contact met de gast vooraf de aankomst.

Buiten de receptie bevindt er een fontein en een desinfectie dispenser om voor binnenkomst uw handen te reinigen. 1,5 meter afstand tussen elkaar is verplicht. De sleutels en slagboompassen worden bij ontvangst gereinigd voor de volgende gasten.

De boodschappen kunt u doen via www.plus.nl ( locatie Harskamp ). De Plus komt de boodschappen leveren tot de voordeur van uw accommodatie. De kranten Telegraaf, AD en Volkskrant zijn verkrijgbaar bij de receptie. Tevens is er in de receptie een kleine Park Shop. 

Faciliteiten 

Ons Le Grand Café is geopend! U kunt binnen en op ons terras plaatsnemen. Vooraf reserveren is verplicht! Dit kan via onze website, telefonisch 0318 590 324 of per mail grandcafe@berkenrhode.nl. Onze Cafetaria is geopend om frieten, snacks en verschillende soorten pizza's af te halen. Klik hier voor de actuele openingstijden en bekijk onze menukaart. 

Onze wasserette is geopend volgens de RIVM richtlijnen. 

Reserveren / gemaakte reservering

Zijn onderstaande richtlijnen van het RIVM toe te passen binnen uw reisgezelschap? Dan heten wij u van harte welkom! 

- 1,5 meter afstand tot elkaar (behalve eigen huishoudens en kinderen onderling tot 12 jaar) 

- Hoesten en niezen in de elleboog
- Gebruik maken van papieren zakdoeken
- Was uw handen vaak 

Heeft u hulp nodig bij het reserveren? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!  

Vakantie vieren op ons vakantiepark is momenteel mogelijk. Wij volgen ten allertijde de richtlijnen van het RIVM Mocht je je boeking willen annuleren dan gelden de Recron-voorwaarden. Deze zijn hier te vinden. De annuleringskosten worden enkel berekend over de verblijfskosten. Overige kosten (huur linnengoed, eind schoonmaakkosten, toeristnebelasting etc.) komen te vervallen. 

In- en uitcheck procedure Park Berkenrhode:

Het inchecken en uitchecken gaat zoals gewoonlijk via de receptie zoals u gewend bent. Mocht u dit niet prettig vinden dan is er in overleg met de receptie de mogelijkheid om in te checken via onze sleutelkluis.

Wij vragen u om, wanneer u symptomen heeft van het coronavirus, geen vakantie te boeken, of wanneer u al een vakantie geboekt heeft, deze te annuleren. Dit in verband met de gezondheid van onze overige gasten en ons personeel. Wij rekenen op uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,

Thij Verspaget ( park eigenaar ) 

 

 
 
Samen tegen Corona