Informatie betreffende het Coronavirus (COVID-19)

Laatste update  26 mei 2020 - 11:40 uur
Op deze pagina houden wij u op de hoogte met betrekking tot de situatie op Park Berkenrhode. Park Berkenrhode is gewoon geopend. U bent van harte welkom! Echter hebben wij de volgende maatregelingen getroffen. 

Park Berkenrhode is een kleinschalig park middenin de natuur met een ruime opzetting van de accommodaties. Iedere accommodatie heeft een ruime tuin. Hierdoor heeft iedereen genoeg ruimte voor zichzelf en genoeg ruimte om de afstand tot anderen te bewaren. Ons gratis Wifi netwerk geeft u de gelegenheid om in een rustige en natuurlijke omgeving "thuis" te kunnen werken.

Maatregelen Park Berkenrhode 

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. 

Onze parkbeheerder en receptioniste houden toezicht op het naleven van deze richtlijnen welke wij op verschillende plekken op het park tonen door middel van flyers, informatie in de woning, het informatiekanaal op kanaal 30 en in ons telefonisch en mail contact met de gast vooraf de aankomst.

De receptie is voorzien van een tussenschot gemaakt van plexiglas, buiten de receptie bevindt er een fontein om voor binnenkomst uw handen te reinigen. Maximaal 3 gasten tegelijkertijd toegankelijk in de receptie. De sleutels en slagboompassen worden bij ontvangst gereinigd voor de volgende gasten.

Na 2 jaar op rij de Hygiëne Award te hebben gewonnen weten wij hoe belangrijk het is de accommodaties schoon en hygiënisch te hebben en houden, zeker in deze tijden hebben wij extra aandacht voor onze hygïëne in de woningen. Zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie met een veilig gevoel. 

De boodschappen kunt u doen via www.plus.nl ( locatie Harskamp ). de Plus komt de boodschappen leveren tot de voordeur van uw accommodatie. De kranten Telegraaf, AD en Volkskrant zijn verkrijgbaar bij de receptie. 

Faciliteiten 

Ons Le Grand Café bereid maaltijden en snacks, dit wordt op bestelling bij de woning gebracht en is af te halen bij de snackcounter op donderdag t/m maandag van 16:00 tot 20:00 uur. Voor de betaling van de bestelling heeft de medewerker het mobiele pinapparaat mee. Bekijk onze kaart op de website. Per 1 Juni is het weer mogelijk plaats te nemen in ons restaurant. wij volgen de RIVM richtlijnen van maximaal 30 personen. Wilt u bij ons dineren dan kunt u alvast reserveren.

Onze wasserette is geopend volgens de RIVM richtlijnen. 

Het toiletgebouw is tijdelijk gesloten.

Het verwarmde en energie neutrale buitenzwembad is per 15 mei weer geopend voor kinderen. Wij volgen de RIVM richtlijnen. 

Per 1 juni kunt u weer genieten in ons Familiehuis met meerdere huishoudens (max. 20 personen).
Kijk goed naar de kamer indelingen. Per huishouden zijn eigen slaapkamer(s) nodig. 


Zijn onderstaande richtlijnen van het RIVM toe te passen binnen uw reisgezelschap? Dan heten wij u van harte welkom! 
- 1,5 meter afstand tot mekaar (behalve eigen huishoudens en kinderen onderling tot 12 jaar) 
- Hoesten en niezen in de elleboog
- Gebruik maken van papieren zakdoeken
- Was uw handen vaak 

Heeft u hulp nodig bij het reserveren? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!  

In- en uitcheck procedure Park Berkenrhode:

Het inchecken en uitchecken gaat zoals gewoonlijk via de receptie zoals u gewend bent. 

Mocht u ondanks de genomen maatregelen liever niet op vakantie gaan, dan is er de mogelijkheid tot het verplaatsen van uw reservering. mocht er een prijsverschil zijn dan word dit verrekend. Heeft u nog geen zicht op een nieuwe datum voor uw vakantie dan kunt u de reservering omzetten naar een voucher. U ontvangt een voucher voor het reeds betaalde bedrag voor een volgend verblijf. De geldigheidsduur van de voucher is 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum. 

Na het maken van een reservering via www.berkenrhode.nl kunt u de voucher indienen per email info@berkenrhode.nl , dan wordt de voucher in mindering gebracht op uw nieuwe reservering. 

Het annuleren van uw reservering is niet mogelijk. Wij ontvangen uw vragen en of verzoek tot verplaatsen/vouchers graag enkel per email info@berkenrhode.nl  

Wij vragen u om, wanneer u symptomen heeft van het coronavirus, geen vakantie te boeken, of wanneer u al een vakantie geboekt heeft, deze te verzetten. Dit in verband met de gezondheid van onze overige gasten en ons personeel. Wij rekenen op uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,

Thij Verspaget ( park eigenaar ) 

 

 
 
Samen tegen Corona