Park & Omgeving

Park Berkenrhode is één met de natuur. Gelegen in het echte Hart van de Veluwe. In elk jaargetijde mooi! Na een flinke wandeling of prachtige fietstocht ontspant u in Le Grand Café of in uw eigen vakantiewoning. Wij zijn u met veel plezier tot dienst. Met onze prima faciliteiten op het park, kennis over de omgeving en natuurlijk met onze bekende glimlach. U bent van harte welkom op Park Berkenrhode!

      

Receptie

Receptie

Uw verblijf op Park Berkenrhode start bij de receptie. Ons behulpzame team beantwoord al uw vragen. De receptie is dagelijks geopend. Een kopje koffie staat altijd klaar en een gezellig praatje maken wij graag!

Le Grand Café

Le Grand Café

De horeca van het Park is geheel vernieuwd! Lekker eten en drinken in een gezellige ambiance. Wij koken zo veel mogelijk met streekproducten! Het terras is verwarmd en kijkt uit over het buiten zwembad.

Cafetaria

Cafetaria

Een snelle hap? De Snackcounter van Park Berkenrhode heeft een breed assortiment snacks, snoep en drankjes. In de schoolvakantie is de Snackcounter alle dagen geopend. Daarbuiten aangepaste tijden.

Zwembad

Zwembad

Het zwembad is recent geheel vernieuwd en per 19 april 2019 weer geopend! Het water heeft altijd een aangename temperatuur. Ook in het najaar. Voor de allerkleinsten is er een kinderbad. Rond het zwembad zijn ligbedden om te genieten van de zon. In het laagseizoen gesloten.

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Heerlijk een dagje fietsen op de Veluwe, bij ons kan dat! Huur eenvoudig een fiets. Uw stalen ros staat klaar bij de receptie. Ontdek de Hoge Veluwe. Wij bieden ook de mogelijkheid om een E-bike te huren.

Speeltuinen

Speeltuinen

Direct naast Le Grand Cafe zijn twee nieuwe speeltuinen. Schommelen, klimmen, met zand spelen en natuurlijk springen op de reuze trampoline. Terwijl u geniet van een koud drankje, leeft uw kroost zich uit.

Uw huisdier is welkom!

Park Berkenrhode is huisdiervriendelijk. Uw trouwe viervoeter is van harte welkom. Er is niks fijner dan samen door de bossen de dwalen. Op 31 december is ons park vuurwerkvrij.

Shoppen of cultuur snuiven?

Arnhem

Arnhem

Arnhem is een bruisende stad die veel te bieden heeft voor jong en oud. Slechts 20 minuten rijden vanaf Park Berkenrhode. Winkel urenlang in de binnenstad en het Modekwartier, dompel uzelf onder in het nachtleven en geniet van prachtige natuur in één van de vele stadsparken! Bezoek vele creatieve evenementen zoals het Fashion Festival Arnhem of breng je dag door bij de leukste topattracties zoals Koninklijke Burgers’ Zoo of het Nederlands Openluchtmuseum.

Meer over Arnhem..

Ede

Ede

Ede is een middelgrote stad met een gezellig centrum. Op slechts 9 km van Park Berkenrhode. Ede staat bekend om de slag van Arnhem. In de Tweede Wereldoorlog speelde de plaats een belangrijke rol vanwege de luchtlanding van de geallieerde troepen in september 1944 tijdens de Operatie Market Garden. In de omgeving Ede herrineren vele momenten aan deze periode. In de stad vindt u een groot overdekt zwembad (De Peppel), volop restaurant en een leuk theater.

Meer over Ede..

Apeldoorn

Apeldoorn

Apeldoorn wordt gezien als het kloppende hart van de Veluwe. De stad is verrassend en veelzijdig. In het straatbeeld voert groen de boventoon. Door de fraaie plantsoenen, stadsparken en uitgestrekte omgeving heeft Apeldoorn een geheel eigen karakter. De attractieve stad heeft veel attracties en bezienswaardigheden zoals Paleis Het Loo met haar schitterende paleistuinen, pretpark Koningin Julianatoren en natuuurlijk de Apenheul.

Meer over Apeldoorn..

Kids..

Uw (klein) kinderen vermaken zich prima in en rond het park. De natuur wacht erop om ontdekt te worden. Wildspotten, een boomhut bouwen of gewoon lekker ravotten!

Attracties in de omgeving

Ontdek Park Berkenrhode

Download onze vakantiebrochure