Berkenrhode

Vakantie op de Veluwe met de camper

  • Ruime camperplaatsen
  • Natuurrijke omgeving
  • Verwamd buitenzwembad
 

Een natuurrijke camperplaats op de Veluwe

Gaat u op vakantie met de camper om de rust op te zoeken? Bekijk dan het aanbod aan camperplaatsen op ons vakantiepark in Gelderland. Deze camperplaatsen bevinden zich in een natuurrijke omgeving dichtbij het bos. Loop vanaf uw camperplaats direct het bos in voor een wandeling door de prachtige omgeving. Het park 'Landgoed Oud Beekdal' ligt op 1,2 km afstand van Park Berkenrhode. U kunt naar hartelust gebruik maken van alle faciliteiten op het nabij gelegen Park Berkenrhode voor nog meer vakantiebeleving.

 

Een sfeerimpressie van uw natuurrijke vakantie met de camper⤵

 

De Veluwse natuur verkennen

Uw mooie camperplaats op de Veluwe ligt vlak naast het bos. Loop vanuit uw camperplaats direct het bos in voor een wandeling en kom helemaal tot rust. De echte verkenners kunnen diverse wilde dieren spotten in het bos, zoals het ree, het damhert en de vos. Stap op uw stalen ros of huur een fiets via ons en volg de gebaande paden over de Veluwe. U zult zich verbazen over de diverse natuurgebieden en de verschillende bossen.

Uw vakantie met de camper in het kort:

  • Ruime camperplaatsen
  • Dicht bij het bos
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Voetbalveld
 
 

Activiteiten in de buurt van Landgoed Oud Beekdal

Vergeet tijdens uw vakantie in Gelderland niet een dagje uit te plannen. Op slechts 8 km afstand van Landgoed Oud Beekdal ligt het Kröller-Möller museum. Bewonder hier diverse soorten kunst van verschillende kunstenaars, zoals Vincent van Gogh, Piet Mondriaan en Pablo Picasso. Ook kunt u tijdens uw vakantie dichtbij gelegen steden bezoeken. Bezoek bijvoorbeeld Apeldoorn en plan een dagje uit naar de Apenheul waar u verschillende soorten apen kunt ontdekken. Ontdek ook de winkelstraten in Arnhem waar u gezellig kunt shoppen en kunt lunchen bij de lunchrooms en restaurants in het centrum. Bent u een echte natuurliefhebber? Bezoek Ede en geniet van de rust tijdens een wandeling door het adembenemende natuurgebied 'De Hoge Veluwe'.