Shoppen of cultuur snuiven?

Arnhem

Arnhem

Arnhem is een bruisende stad die veel te bieden heeft voor jong en oud. Slechts 20 minuten rijden vanaf Park Berkenrhode. Winkel urenlang in de binnenstad en het Modekwartier, dompel uzelf onder in het nachtleven en geniet van prachtige natuur in één van de vele stadsparken! Bezoek vele creatieve evenementen zoals het Fashion Festival Arnhem of breng je dag door bij de leukste topattracties zoals Koninklijke Burgers’ Zoo of het Nederlands Openluchtmuseum.

Meer over Arnhem..

Ede

Ede

Ede is een middelgrote stad met een gezellig centrum. Op slechts 9 km van Park Berkenrhode. Ede staat bekend om de slag van Arnhem. In de Tweede Wereldoorlog speelde de plaats een belangrijke rol vanwege de luchtlanding van de geallieerde troepen in september 1944 tijdens de Operatie Market Garden. In de omgeving Ede herrineren vele momenten aan deze periode. In de stad vindt u een groot overdekt zwembad (De Peppel), volop restaurant en een leuk theater.

Meer over Ede..

Apeldoorn

Apeldoorn

Apeldoorn wordt gezien als het kloppende hart van de Veluwe. De stad is verrassend en veelzijdig. In het straatbeeld voert groen de boventoon. Door de fraaie plantsoenen, stadsparken en uitgestrekte omgeving heeft Apeldoorn een geheel eigen karakter. De attractieve stad heeft veel attracties en bezienswaardigheden zoals Paleis Het Loo met haar schitterende paleistuinen, pretpark Koningin Julianatoren en natuuurlijk de Apenheul.

Meer over Apeldoorn..

Attracties in de omgeving