In de omgeving: 80km

Wandelen en fietsen op de Hoge Veluwe

Trek uw wandelschoenen aan of pak uw fiets. Glooiende heidevelden, prachtige vergezichten, zandverstuivingen en oerbossen wachten erop om ontdekt te worden. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Drie wandel- en fiets tips

Van Gogh Route (fiets)

Combineer uw bezoek aan het Kröller Müller Museum en Nationaal Park de Hoge Veluwe met een fietstocht over de Veluwe. Proef onderweg De Smaak van Van Gogh.
Meer over deze route >
 

Rondje Wekeromse Zand

Mooie wandelroute in de buurt van Park Berkenrhode door een afwisselend landschap. Het stuifzand- en heidegebied wordt opengehouden door moeflons en wilde schapen.
Meer over deze route >
 

Landgoederenroute (fiets)

Op de Veluwe zijn vele kastelen, landhuizen en landgoederen, zo ook in de Zuid-Veluwe in de omgeving van Bennekom, Ede en Lunteren. Geschiedenis, natuur, kunst en cultuur.
Meer over deze route >
 

Oneindig wandelen

Park Berkenrhode ligt in het Roekelse Bos. Loop direct vanuit het park de bossen in. Met een beetje geluk staat u oog in oog met een wild zwijn of hert. Op de Hoge Veluwe ligt een dicht netwerk van wandelpaden. Dwaal rond en wordt één met de natuur.
Vind uw route
 

Knooppunt Berkenrhode

In Nederland is een zeer uitgebreid netwerk aan fietsroutes en paden. Ontelbaar veel knooppunten zijn met elkaar verbonden. Het is eenvoudig om zelf uw route samen te stellen.
Fietsnetwerk Nederland >