Berkenrhode

Agenda kerstvakantie 2023

Er is van alles te beleven tijdens uw kerstvakantie!  

Vier Sinterklaas en Kerst op de Veluwe! Tijdens de kerstvakantie is er van alles te beleven op Park Berkenrhode. Van gezellige familieactiviteiten tot een lichtjes wandelroute over het park! Uw verblijf op Park Berkenrhode wordt hierdoor nog leuker! Bekijk hieronder snel de activiteiten voor de kerstvakantie 2023.

Hoor de wind waaait door de bomennn....🎶🍃

Het duurt niet lang meer voordat Sinterklaas en zijn pieten weer in ons land zijn! Ook dit jaar komt de Sint ons bezoeken. De Sint en zijn pieten staan te popelen om jullie op zaterdag 2 December te ontmoeten tussen 14:00 en 15:00 uur in ons restaurant Le Grand Café! Komen jullie ook? 🎁

Agenda kerstvakantie op Park Berkenrhode 

  • Het verwarmde buitenzwembad is gesloten. 

  • Ontdek de prachtige Veluwe al wandelend of op de fiets. Volg direct vanuit het park leuke wandel en fietsroutes. In de woningen liggen verschillende soorten routes voor u klaar! 
  • Luister naar sprookjesachtige virtuele kerstverhalen tijdens het wandelen van een sfeervolle wandelroute over het park. 
  •  Winterspellen voor het hele gezin! Onze Sjef de Bowaschter is ook deze kerstvakantie weer aanwezig op ons park en staan te popelen om alle kleine vakantiegasten te vermaken. Het programma is binnenkort beschikbaar! 
  • Maak de feestdagen extra sprankelend met ons Kerstdiner 🥂🎄 Vooraf reserveren is verplicht! 
  • Oliebollen en Glühwein te verkrijgen in onze Winter wonderbelevingstent t.h.v. ons Le Grand Café (onder voorbehoud)

Agenda activiteiten in de omgeving

Park Berkenrhode is een vuurwerkvrij park! Op het park mag er geen vuurwerk worden afgestoken.