Berkenrhode
Resort Valley

Bos Villa | 8 personen

Resort Valley

Nederland - Gelderland
Ontdek Resort Valley, een luxe vakantiepark verscholen in de bossen van de Hoge Veluwe. Optioneel overnacht u hier in accommodaties met privé wellness. U kunt genieten van een welverdiende vakantie op Resort Valley vanaf 20 december 2023.
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Resort Valley
 

Voorzieningen

  1. Amerikaanse koelkast
  2. Inductie kookplaat
  3. Quooker
  1. Vaatwasser
  2. Laadpaal
  3. Gratis WiFi
  1. Airconditioning
  2. Smart TV met streamfunctie
  3. 75 m²
 

Omschrijving

Let op: Resort Valley is een nieuw vakantiepark. Hierdoor zijn er momenteel nog werkzaamheden gaande op doordeweekse dagen. In de weekenden zijn er geen werkzaamheden. Tevens doen we er alles aan om zo min mogelijk tot last te zijn.

De gezellige Bos Villa's zijn geschikt voor maximaal 8 personen en beschikken over 4 slaapkamers met ensuite badkamers inclusief toilet en 1 apart toilet. Dit alles is verdeeld over 2 verdiepingen.

Op de begane grond vind u de ruim opgestelde woonkamer met tv en elektrische sfeerhaard. De open keuken beschikt over hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een Quooker, vaatwasser en koel-vries combinatie. Ook is er op de begane grond 1 slaapkamer met ensuite badkamers te vinden. Op de eerste verdieping bevinden zich de overige 3 slaapkamers met allemaal een ensuite badkamer.

Buiten is het op-en-top genieten bij de Bos Villa's. Door de openslaande deuren in de woonkamer stapt u zo naar buiten op de overdekte veranda met terras. De lekkerste maaltijden bereidt u bovendien in de buitenkeuken. De aangelegde tuin maakt het buitenleven compleet.

De Bos Villa is van het gas af, beschikt over waterbesparende douchekoppen en LED-verlichting. De woning is bovendien voorzien van een vegetatiedak, wat de biodiversiteit ten goede komt. Ook kunt u kiezen voor zonnepanelen als aanvulling op het vegetatiedak. Qua comfort levert u niet in dankzij de aanwezige airconditioning en vloerverwarming. Zo is het in elk seizoen comfortabel genieten.