AFM-toezicht
 

Rendement

  • Veilig investeren
  • Kies uw rendement
  • Belasting voordeel

Tot 7,5% gegarandeerd rendement per jaar

Park Berkenrhode biedt een gegarandeerd rendement tot 7,5% voor 3 jaar vast (of bijvoorbeeld 6,5% voor 5 jaar vast). U geeft uw woning het gehele jaar vrij aan onze professionele verhuurorganisatie. Parkbijdrage, energiekosten, tuinonderhoud en klein onderhoud aan uw woning zijn inbegrepen. U bent zelf verantwoordelijk voor de verzekering van uw woning en de gemeentelijke lasten. Geniet zorgeloos van uw investering!

Flexibel rendement

Een mix tussen eigen gebruik en verhuur is een interessante optie. U bepaalt zelf welke periodes uw huis beschikbaar is voor verhuur. Onze medewerkers doen de rest. Vaste lasten zijn (deels) voor eigen rekening. Het rendement is afhankelijk van uw eigen wensen.

BTW

Als particuliere investeerder bestaat de mogelijkheid om BTW terug te vorderen. Aankoop, opstal, inboedel en meerwerk aan de woning komen hiervoor in aanmerking. Als u een vakantiehuis koopt en gaat verhuren, kunt u een BTW nummer aanvragen zonder Kamer van Koophandel verplichting. De overzichten die nodig zijn om BTW terug te vorderen worden door Park Berkenrhode verstrekt.

 
Bekijk onze verkoopwebsite