Volop activiteiten voor kinderen in de vakanties!

Tijdens diverse vakantieperiodes is er van alles te doen op het park voor onze jonge vakantiegasten . Dans mee met de ochtendgymnastiek, laat je schminken of knutsel gezellig mee. Natuurlijk helemaal gratis!

Diverse vakantieperiodes 2021: pasen, meivakantie, hemelvaart, pinksteren, hoogseizoen en de herfstvakantie. Tijdens de Kerstdagen is er een aangepast programma voor gezinsactiviteiten

Berkje en de bosvrienden

Berkje en de bosvrienden nemen je elke vakantieweek mee op een nieuw avontuur in het land Berkenrhode. Samen met Berkje, mevrouw Berkenboom, Sjef de Boswachter, Coen Fatsoen en Toet Grootvoet vind jij steeds de oplossing voor een mysterieus probleem. Word jij net zo slim als Sjef en weet jij straks alles over het bos? Wil jij ook een echte reporter zijn voor Het Berkenblad met mevrouw Berkenboom? Hou jij net als Coen en Toet van hutten bouwen en gave spellen spelen? Doe dan mee met Berkje en de bosvrienden!

Elke animatie week wordt het programma op deze pagina geplaatst en is het programma te verkrijgen bij de receptie. 

Vrijdag 02 april 

17:00 - 17:30 uur 

Paaskrant wordt bij jou thuis bezorgd!

19:00 - 20:00 uur 

Paniek in de tent 
Tof spel voor jongere en oudere kinderen. 

Zaterdag 03 april  

10:00 - 11:00 uur 

De ochtendkrant 

13:00 - 14:30 uur

Sporen van de dader
Ga samen met Coen en Toet op zoek naar sporen in en om het land. Kun jij ontdekken wie de dader is?

17:00 - 17:30 uur 

Gevonden spullen-kwartet 

19:00 - 20:00 uur

Smokkel de eieren 
Een avontuurlijk avondspel 

 

Kinderentertainment programma Pasen

Zondag 04 april 

10:00 - 11:00 uur 

De ochtendkrant 

13:00 - 14:30 uur

Detectives van het land 
Coen en Toet gaan op zoek naar de eieren van de koningin. Help jij mee zoeken? 

17:00 - 17:30 uur 

Het paasverhaal 

19:00 - 20:00 uur

Paasbroodjes bakken 

Maandag 05 april 

10:00 - 11:00 uur 

De ochtendkrant 

13:00 - 14:30 uur

De Berkenrhodense Paasspelen 
De coolste en gekste spellen met eieren. Coen en Toet gaan helemaal los. Bij wie hoor jij? 

14:30 uur 

Uitzwaaien 

 

 

 

Verzamelpunt voor alle activiteiten

Voor alle activiteiten geldt dat er wordt verzameld bij de 'Hangout Tent van Coen en Toet', tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer of onvoldoende deelname wordt er een vervangende activiteit georganiseerd. Bekijk hier waar de Hangout Tent van Coen en Toet zich bevindt. 

 

NIEUW op Park Berkenrhode: Berkje & de bosvrienden

Samen met jullie gaan Berkje en zijn bosvrienden de grootste avonturen beleven op Park Berkenrhode. Neem een kijkje in het leven van Toet Grootvoet en Coen Fatsoen. Zij zoeken naar draken, bouwen hutten en raken heel vaak de weg kwijt..... Gelukkig is Berkje het Hert altijd dichtbij om zijn vrienden te helpen! Hij kan het soms niet alleen dus krijgt hij hulp van Sjef de Boswachter en mevrouw Berkenboom. 

Babs & Bink

Babs & Bink zijn de vakantiefreaks van Park Berkenrhode. Zij zijn net als jullie dol op vakantie en zij bedenken van alles om de vakanties nog leuker te maken! Babs & Bink wachten op je! Je herkent ze vast en zeker direct!

Voor de ouders...

Het belevingsprogramma 'Berkje en de bosvrienden' is in 2021 voor kinderen van 4 - 12 jaar in diverse vakantieperiodes. Ook voor kinderen jonger dan 4 kan het heel leuk zijn om mee te doen. Het is dan wel wenselijk dat ouders een oogje in het zeil houden (op 1,5 meter van andere ouders). Kinderen zijn altijd vrij om terug te gaan naar uw vakantiehuisje en wij vragen u daarom om voor uw kinderen aanwezig te zijn.