Berkenrhode

Kinderprogramma

Volop activiteiten voor kinderen in de vakanties!

Tijdens diverse vakantieperiodes is er van alles te doen op het park voor onze jonge vakantiegasten . Dans mee met de ochtendgymnastiek, laat je schminken of knutsel gezellig mee. Natuurlijk helemaal gratis!

Diverse vakantieperiodes 2024:  Voorjaarsvakantie 17, 18, 24 en 25 februari, Pasen 30 maart t/m 1 april, Meivakantie 27 april t/m 6 mei, Hemelvaart 6 t/m 12 mei, Pinksteren 18 t/m 20 mei, Zomervakantie 6 juli t/m 1 september, Herfstvakantie 19 oktober t/m 3 november, Kerstdagen 23, 24 en 26 december. 

Berkje en de bosvrienden

Berkje en de bosvrienden nemen je elke vakantieweek mee op een nieuw avontuur in het land Berkenrhode. Samen met Berkje, mevrouw Berkenboom, Sjef de Boswachter, Coen Fatsoen en Toet Grootvoet vind jij steeds de oplossing voor een mysterieus probleem. Word jij net zo slim als Sjef en weet jij straks alles over het bos? Wil jij ook een echte reporter zijn voor Het Berkenblad met mevrouw Berkenboom? Hou jij net als Coen en Toet van hutten bouwen en gave spellen spelen? Doe dan mee met Berkje en de bosvrienden!

Elke animatie week wordt het programma op deze pagina geplaatst en is het programma te verkrijgen bij de receptie. 

Staat er een fotocamera bij een activiteit? Dan kunnen foto's worden gemaakt voor promotie- en marketingdoeleinden.

Verzamelpunt voor alle activiteiten

Voor alle activiteiten geldt dat er wordt verzameld bij de 'Hangout Tent van Coen en Toet', tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer of onvoldoende deelname wordt er een vervangende activiteit georganiseerd. Bekijk hier waar de Hangout Tent van Coen en Toet zich bevindt. 

 

Berkje & de bosvrienden

Samen met jullie gaan Berkje en zijn bosvrienden de grootste avonturen beleven op Park Berkenrhode. Neem een kijkje in het leven van Toet Grootvoet en Coen Fatsoen. Zij zoeken naar draken, bouwen hutten en raken heel vaak de weg kwijt..... Gelukkig is Berkje het Hert altijd dichtbij om zijn vrienden te helpen! Hij kan het soms niet alleen dus krijgt hij hulp van Sjef de Boswachter en mevrouw Berkenboom. 

Babs & Bink

Babs & Bink zijn de vakantiefreaks van Park Berkenrhode. Zij zijn net als jullie dol op vakantie en zij bedenken van alles om de vakanties nog leuker te maken! Babs & Bink wachten op je! Je herkent ze vast en zeker direct!

Voor de ouders...

Het belevingsprogramma 'Berkje en de bosvrienden' is voor kinderen van 4 - 12 jaar in diverse vakantieperiodes. Ook voor kinderen jonger dan 4 kan het heel leuk zijn om mee te doen. Het is dan wel wenselijk dat ouders een oogje in het zeil houden (op 1,5 meter van andere ouders). Kinderen zijn altijd vrij om terug te gaan naar uw vakantiehuisje en wij vragen u daarom om voor uw kinderen aanwezig te zijn.