1. Vakantiepark op de Hoge Veluwe
  2. Uw hond is meer dan welkom
  3. Luxe vakantiehuizen voor 2-20 personen

Vakantiepark op de Veluwe met de hond

Zorgeloos genieten tijdens uw vakantie op de Veluwe samen met uw hond? Dat kan bij Park Berkenrhode, een vakantiepark met een prachtige ligging midden in de natuur van de Hoge Veluwe. Het is daarmee dé vakantiebestemming voor u en uw trouwe viervoeter. Maak de mooiste wandelingen door dichte bossen, uitgestrekte zandverstuivingen en paarse heidevelden. Vind rust en ruimte op ons vakantiepark op de Veluwe en geniet met uw hond van ontelbare wandel- en fietsmogelijkheden! Bij Park Berkenrhode vindt u luxe vakantiehuizen die gerust bestempeld mogen worden als natuurhuisjes. Overnacht samen met uw geliefden en uw huisdier midden in de natuur van de Hoge Veluwe. Één ding is zeker: u geniet optimaal in uw huisje op de Veluwe samen met uw hond! 

Vind uw huisdiervriendelijke vakantiehuis:

Huisje huren op de Veluwe met de hond

Verscholen in de bossen vindt u onze luxe, stijlvolle en ruime vakantiehuizen. Verblijf in een vakantiehuis op de Veluwe mét uw hond en geniet van alle gemakken die u thuis gewend bent. Maar dan natuurlijk op een schitterende locatie midden in de natuur! Onze luxe bungalows, lodges, chalets en appartementen bieden plaats aan 2 tot 8 personen. Voor grotere gezelschappen is onze 20-persoons groepsaccommodatie perfect! Per vakantiehuis mag u twee huisdieren meenemen. Om uw verblijf in een huisje op de Veluwe met uw hond nóg aangenamer te maken, kunt u kiezen voor één van onze wellness vakantiehuizen. Ontspan na een wandeling door de bossen optimaal in uw sauna en hottub of jacuzzi. En wist u dat u bij ons een steentje bij kunt dragen aan het milieu? Onze Eco Lodges zijn duurzaam en milieuvriendelijk.

Uw verblijf bij Park Berkenrhode:

  • Huisdiervriendelijke vakantiehuizen
  • Maximaal 2 huisdieren per vakantiehuis
  • Wellness mogelijkheden in uw vakantiehuis
  • Natuurrijke ligging op de Hoge Veluwe
  • Veel hondenlosloopgebieden in de omgeving
  • Buitenzwembad op het park
 

Vakantie op de Veluwe met uw hond

Tijdens uw verblijf op ons vakantiepark op de Veluwe samen met uw hond krijgt u geen kans om u te vervelen. Verdwaal samen in het mooiste natuurgebied van Nederland: de Hoge Veluwe. Wie weet komt u oog in oog te staan met de Big Five van de Veluwe: edelhert, wild zwijn, ree, das of vos! Bovendien bevindt Park Berkenrhode zich in het Roekelse Bos, waar u een groot hondenuitlaatgebied vindt. In de hondenlosloopgebieden Kootwijkerduin (7 km) en Harskamp (8 km) kan uw hond lekker ravotten en spelen met andere hondenvriendjes. Tijdens uw vakantie op de Veluwe met uw hond mag een bezoekje aan Barneveld, Ede, Arnhem of Apeldoorn natuurlijk niet ontbreken! Na een enerverende dag ontspant u optimaal in uw huisje op de Veluwe, gezellig samen met uw hond en geliefden! Gaan uw kinderen ook mee? Zij vermaken zich opperbest in ons buitenzwembad, de grote buitenspeeltuinen of bij het animatieteam!

Kortom: wilt u graag een huisje huren op de Veluwe met uw hond? Geniet zorgeloos van een vakantie bij Park Berkenrhode. Rijk aan natuur, ruimte, rust én luxe!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid