Berkenrhode
Vakantiepark Ede

Vakantieparken nabij Ede

  • Parken op de Hoge Veluwe
  • Vlak bij Ede (9 km)
  • Luxe en duurzame vakantiehuizen

Vakantieparken in de buurt van Ede

Zorgeloos en actief genieten op de Veluwe? Dat doet u op een vakantiepark nabij Ede. Bij Berkenrhode kunt u een huisje huren in de omgeving van Ede bij Park Berkenrhode en Landgoed Oud Beekdal. Onze parken liggen op slechts een kwartiertje rijden van deze gezellige plaats. In Ede en haar omgeving vindt u alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie: leuke restaurants met de heerlijkste streekproducten, gezellige foodfestivals, prachtige routes voor fietsers, mountainbikers, wandelaars en ruiters, unieke musea en uitstekende winkelmogelijkheden. Overnachten nabij Ede is leuk voor elk type vakantieganger! Bij Berkenrhode verblijft u in luxe en duurzame vakantiehuizen met veel ruimte en privacy. En dit alles verscholen in de uitgestrekte bossen van de Hoge Veluwe.

 

✓ Laagste prijs via deze website
✓ Geen onverwachte kosten

Vakantiehuis bij Ede huren

Vakantie vieren in een vakantiewoning nabij Ede? Bij Berkenrhode heeft u de keuze uit een breed aanbod. Een duurzame ecolodge? Een vakantiehuis bij Ede met privé wellness? Een vakantiehuis waar uw hond welkom is? Een vakantiehuis geschikt voor mindervaliden? Allemaal mogelijk op onze vakantieparken vlak bij Ede. Onze woningen zijn geschikt voor 2 tot 20 personen en maximaal twee huisdieren. Geef dit wel even aan bij het boeken.

In het kort:

✦ Geschikt voor 2 tot 20 personen
✦ Duurzame woningen
✦ Boekbaar met wellness faciliteiten

Onze vakantieparken nabij Ede

U kiest vast voor een vakantiehuis bij Ede om haar prachtige omgeving. De Veluwe is namelijk een van de populairste vakantiebestemmingen van Nederland. Toch liegen onze faciliteiten er niet om en kunt u zich zeker een dagje op het park vermaken. Laat u verwennen in ons Grand Café of ontspan in de wellness bij uw vakantiehuis. Gaan uw kinderen mee op vakantie naar Ede? Dan zal ons buitenzwembad zeker in de smaak vallen!

In het kort:

✦ Buitenzwembad
✦ Speeltuinen (op Park Berkenrhode)
✦ Grand Café en cafetaria (op Park Berkenrhode)

 

3 tips tijdens uw vakantie vlak bij Ede

#1 Ontdek de natuur van de Hoge Veluwe
De natuur rondom onze parken nabij Ede is in één woord adembenemend. Laat u verrassen door het afwisselende landschap met hoogteverschillen, uitzichtpunten en uitgestrekte heidevelden. Vanaf uw vakantiehuis bij Ede lopen diverse fiets-, mountainbike-, wandel- en paardrijroutes

#2 Duik in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog
Tijdens de Tweede Wereldoorlog speelde Ede een belangrijke rol tijdens operatie Market Garden in september 1944. Er landden toen zo’n 2000 geallieerde parachutisten op de Ginkelse Heide. Veel musea en evenementen in Ede nemen u terug naar deze bijzondere periode. Interessant om te beleven tijdens uw vakantie vlak bij Ede.

#3 Proef de lekkerste streekproducten van Ede
Proef de Veluwe! In de omgeving van onze parken bij Ede vindt u vele boerderijen en plattelandswinkels waar u eerlijke producten koopt. Deze biologische en traditionele producten zijn met aandacht voor mens, dier en milieu gemaakt. Tip: probeer een van de smaakfietsroutes die u langs de leukste boerderijwinkels leiden.