Op het park

Fietsverhuur

Had u toch graag uw fietsen mee willen nemen maar staan ze nog thuis in de schuur? Geen probleem! Huur uw fiets via de receptie en leer de prachtige Hoge Veluwe kennen. 

Prijs per dag v.a. Prijs per week
Fiets 7 versnellingen € 13,50  €60,-
Elektrische fiets  € 25,- € 133,-
Kinderfiets  € 7,50 € 37,50
Kinderzitje € 5,- € 25,-
Hondenmand * € 5,- € 25,-

* De hondenmand wordt enkel gevestigd op een elektrische fiets. Bij het huren van een hondenmand dient u een elektrische fiets erbij te huren. 

Bij het ophalen/afrekenen van de fiets(en) vragen wij u een Algemene huurvoorwaarden overeenkomst te ondertekenen. Deze overeenkomst geeft aan dat u netjes met de gehuurde fiets omgaat en na betreffende huurdatum de fiets weer inlevert bij de receptie.

Overige fietsen zijn eventueel via het park te reserveren, maar zijn enkel af te halen bij fietsenverhuur bedrijf Geerts Tweewielers in Otterlo. Deze fietsen staan niet standaard op ons park: mountainbikes, kindermountainbikes, tandems, ouder kind tandems, hondenkar, kidkar.

Bij annuleren tussen de 7 dagen en 1 dag voor de gereserveerde datum dan wordt er 50% van het totale bedrag in rekening gebracht. De andere 50% hoeft u niet te voldoen. 
Indien u de fietsen op de gereserveerde datum annuleert of niet afhaalt, zijn wij genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen.

Reserveer vroegtijdig uw fiets via onze receptie. 

 

Huur een fiets
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten