• Geheel van gas af
 • Duurzame vakantiehuizen
 • Gelegen op de Veluwe

Ecolodge op de Veluwe

Groene vakanties worden de laatste tijd steeds belangrijker. Wilt u tijdens uw vakantie ook een steentje bijdragen aan het milieu? Dan is een ecolodge op de Veluwe bij Park Berkenrhode echt iets voor u. Ten eerste bent u al goed bezig door niet te kiezen voor een vliegvakantie naar het buitenland. Ten tweede kiest u voor een duurzaam vakantiepark met luxe ecolodges voor 2 tot 6 personen. Wij vinden het, net als u, ontzettend belangrijk om een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld. Daarom zijn onze vakantiehuizen en ons buitenzwembad volledig van gas af. De lodges beschikken over zonnepanelen, waterbesparende douchekoppen en kranen. Uw ecolodge in Nederland is gebouwd met duurzame producten en extra goede isolatiewaarden. En natuurlijk bieden wij laadpalen voor uw elektrische auto of fiets!

Onze ecolodges in Nederland ⤵

Eco vakantie in een duurzaam vakantiehuis

Ecolodges op de Veluwe vindt u bij Park Berkenrhode in meerdere varianten. Zo hebben wij Bos Lodges, Wood Lodges, Heide Lodges, Tiny Lodges en Berken Lodges met plek voor 2 tot 6 personen. De oppervlakte verschilt tussen 50 m² en 75 m². Onze ecolodges in Nederland zijn voorzien van alle gemakken en de meesten beschikken zelfs over privé wellnessfaciliteiten. Ook bieden ze o.a. een airco, waterbesparende douchekop en een warmtepomp inclusief CV. 

En we doen er nog een schepje bovenop qua duurzaamheid: onze groepsaccommodatie, het Boshuys, is namelijk het meest energieneutrale vakantiehuis op de Veluwe en zelfs in heel Nederland. De accommodatie is zelfvoorzienend met zonnepanelen en zonnecollectoren en beschikt over toiletten die doorspoelen met opgevangen regenwater. Het Boshuys is geschikt voor 20 personen en biedt acht slaapkamers, een sauna, een jacuzzi en een invalide vleugel.

Uw ecolodge in het kort:

 • Gebouwd met duurzame producten
 • Geheel van gas af
 • Extra goede isolatiewaarden
 • Zonnepanelen en zonnecollectoren
 • Waterbesparende douchekoppen en kranen
 • Warmtepomp of elektrische verwarming
 • Voor 2 tot 20 personen
 • Honden zijn welkom
 • Privé wellnessfaciliteiten
 

Wat te doen vanuit uw ecolodge op de Veluwe?

Nergens beleeft u zo’n bijzondere eco vakantie als bij Park Berkenrhode. Duurzame ecolodges? Check! Duurzame faciliteiten op het park? Check! Maar daarnaast bevindt het vakantiepark zich ook nog eens vlak bij Nationaal Park De Hoge Veluwe. Maak de mooiste wandelingen of fietstochten en wie weet spot u wel een wild zwijn of een hert. En weet u wie dit eigenlijk niet mag missen? Uw trouwe dierenvriend! Gelukkig zijn in de meeste ecolodges op de Veluwe maximaal twee huisdieren toegestaan.

Ook in de directe omgeving van uw ecolodge vindt u genoeg vermaak. Wat dacht u van ons fijne buitenzwembad dat, net als uw ecolodge, volledig van gas af is? Geniet vanaf uw ligbedje van de zon en neem af en toe een verfrissende duik in het water. Een zwembad is natuurlijk onmisbaar tijdens uw vakantie, vooral voor de kinderen! Voor hen organiseert ons animatieteam ook héél veel leuke activiteiten. En terwijl uw kinderen leuke herinneringen maken, laat u zich verwennen op het gezellige terras van Le Grand Café of ontspant u even in de wellness van uw ecolodge. Kortom: een duurzame eco vakantie beleeft u bij Park Berkenrhode!

Boek een ecolodge op de Veluwe
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid