Berkenrhode
Hondenloosloopgebieden

Losloopgebieden in de omgeving

Losloopgebieden in de omgeving 🐕

Hier kan uw hond rondhuppelen en ravotten met andere hondenvriendjes!

Wilt u samen met uw hond een dagje genieten in de natuur en de mooiste wandelroutes ontdekken? Probeer eens de gave losloopgebieden in de omgeving van Berkenrhode! Hier kan uw harige avonturier zich helemaal uitleven; huppel door de bossen, leer andere hondenvriendjes kennen, kijk uit over de uitgestrekte heides en geniet samen van de frisse lucht!

 

Kootwijkerduin

Kootwijkerduin is een onderdeel van de Veluwe waar honden het hele jaar door los mogen lopen. Het losloopgebied is 56 hectare groot en ligt tussen de spoorwegovergang en pannenkoekenhuis Kootwijkerduin.

Harskamp

In boswachterij Kootwijk (Veluwe) ligt losloopgebied Harskamp. Dit losloopgebied van 17 hectare is omheind en honden mogen er het hele jaar door los lopen. Doordat het gebied volledig omheind is, is het ideaal voor jonge honden die nog niet goed onder appèl staan.

Roekelsebos

Het Roekelsebos is een dennenbos op zandgrond. Het losloopgebied van ongeveer 48 hectare ligt aan de zuidkant van Otterlo en ten westen van Roekel. Het gebied waar honden los mogen lopen begint aan de westkant aan het einde van de Roekelse Bosweg/Beekdalseweg. Hier kunt u makkelijk een uur wandelen.