Berkenrhode
Affiliate programma Berkenrhode

Affiliate programma

Affiliate programma van Berkenrhode

Midden op de Veluwe bevinden zich de duurzame locaties van Berkenrhode, namelijk Park Berkenrhode, Landgoed Oud Beekdal en Resort Valley. Hier genieten gasten in een luxe vakantiehuisje met veel privacy in een schitterende natuurrijke omgeving. Deze natuur vinden wij erg belangrijk, veel van onze vakantiehuizen en voorzieningen zijn op duurzame wijze gebouwd. Enkele voorbeelden hiervan zijn zonnepanelen, gasloze woningen, waterbesparende douchekoppen en kranen en warmtepompen. Ook zijn er elektrische oplaadpunten voor de auto en fiets. Maar gasten leveren niets in op kwaliteit en luxe. Vanaf onze vakantieparken zijn gasten in een mum van tijd op de Hoge Veluwe, nabij gezellige steden en dorpjes en bij vele bezienswaardigheden. Het affiliate programma van Berkenrhode wordt aangeboden door het gerenommeerde netwerk TradeTracker.

Wat biedt Berkenrhode u?

  • U ontvangt 5% commissie;
  • Er vindt geen ontdubbeling plaats; 
  • De tracking duurt 30 dagen en vindt plaats op basis van cookies en fingerprint;
  • Wij werken met een Custom Attributie Model van TradeTracker. Hierbij worden alle publishers op een eerlijke wijze beloond; 
  • Wij maken gebruik van automatisch gegenereerde feeds.
 

De parken van Berkenrhode 

Park Berkenrhode
Nederland - Gelderland

Op Park Berkenrhode op de Hoge Veluwe staan duurzame vakantiewoningen geschikt voor 2 tot maximaal 20 personen. Waarbij de gast ook een ruime keuze heeft uit luxe wellness vakantiehuizen. Een sauna, jacuzzi en hottub behoren tot de mogelijkheden. En omdat ook honden welkom zijn in een aantal vakantiehuizen kunnen gasten kiezen voor een vakantiehuis met omheinde tuin. De lodges zijn sfeervol en modern ingericht en beschikken over verschillende voorzieningen.

Landgoed Oud Beekdal
Nederland - Gelderland

Op ons landgoed, 1,5 kilometer van Park Berkenrhode, bevinden zich drie gebouwen waar luxueuze geschakelde vakantiewoningen zijn gebouwd. Deze zijn geschikt voor 5 tot 6 personen en zijn huisdiervriendelijk. Er zijn maximaal 2 honden toegestaan. Een hottub en een sauna behoren ook tot de mogelijkheden. De woningen beschikken over 3 slaapkamers en 3 badkamers inclusief toilet. Daarnaast zijn de woningen zeer sfeervol ingericht waardoor gasten zich gelijk thuis voelen.

Resort Valley
Nederland - Gelderland

Vanaf april 2024 kan de gast volop luxe genieten op Resort Valley in duurzame vakantiewoningen. Geniet in een luxe vakantiehuis met privé wellness. In de wellness villa's bevindt zich de Spa & Wellness Kelder voorzien van een binnenzwembad, sauna en whirlpool. Dat is nog eens optimaal ontspannen. Ook kunnen gasten overnachten in bosvilla's of natuurvilla's.

Meer informatie

Wilt u profiteren van het succes van de locaties van Berkenrhode? Meldt u dan nu aan als affiliate via TradeTracker. Of wilt u meer informatie over het affiliate programma, heeft u vragen of bent u op zoek naar geschikt beeldmateriaal? Neem dan contact op via support@bookingboosters.nl.