Berkenrhode
e-choppers huren

E-Choppers huren

Op het park

E-Choppers huren

Ga ontspannen op pad en verken de omgeving eens op een andere manier. Milieuvriendelijk en geruisloos ontdekt u op de E-Chopper de prachtige Veluwe! Toeren is nu relaxter dan ooit!  

Hoe reserveer je onze E-Choppers?

 1. Scan de QR-code op deze pagina of ga naar Euro Wheelz / reserveren.  Scant u de QR-code? Selecteer dan vervolgens onze locatie Park Berkenrhode
 2. Reserveer een tijdsblok
 3. Betaal gemakkelijk via iDeal of met een Creditcard
 4. Op onze receptie kunt u vervolgens de E-Choppers op uw gereserveerde tijdstip ophalen. Wij leggen u graag uit hoe de E-Chopper werkt. 

U huurt een E-Chopper in tijdsblokken. Online kunt u precies zien wanneer de E-Choppers op onze locatie beschikbaar zijn. Park Berkenrhode beschikt over 8 e-choppers en Landgoed Oud Beekdal over 6 e-choppers. In totaal beschikken we over 14 e-choppers en is het dus ook mogelijk om met een grote groep de Veluwe te ontdekken. Wanneer u verblijft op Resort Valley kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de e-choppers. 

Tijden 

Maandag t/m vrijdag zijn er E-choppers te huren tussen  09.00 - 16.30 uur inclusief leuke routes vanaf ons park. 

Zaterdag tussen 09.00 - 15.30 uur inclusief leuke routes vanaf ons park. 

Zondag tussen 10.00 - 15.30 uur inclusief leuke routes vanaf ons park.  

Klik hier voor meer infomatie over de tijden, beschikbaarheid en bijbehorende prijzen! 

*Let op! Bij een dagrit blijft de actieradius van de accu 50 KM. Tussentijds kan de accu niet worden opgeladen. 

Voorwaarden 

 • Bestuurder moet in het bezit zijn van een geldig bromfiets- scooter of autorijbewijs. Bij het afhalen wordt er op onze receptie naar het rijbewijs gevraagd van alle bestuurders. Deze dienen alle bestuurders tijdens de rit bij zich te hebben.
 • E-choppers toegestaan met kinderen achterop. Toegestane leeftijd: vanaf 8 tot 15 jaar. Maximum totaal gewicht per E-Chopper 130 kg (op eigen risico van de ouders). Let op: Hoe zwaarder de E-Chopper des te minder de actieradius.
 • Het dragen van een helm is verplicht per 1 januari 2023. De bestuurder en de kinderen achterop dienen een helm te dragen. Bij het reserveren van een E-Chopper zijn helmen per persoon inbegrepen. 
 • Max. te rijden kilometers per E-Chopper: 50 - 55 km.
 • Diefstal- en schadeafkoopregeling / Eigen Risico: U als huurder is ten allen tijde verantwoordelijk voor het toebrengen van schade of voor diefstal tijdens uw huur periode. Het Eigen Risico bedraagt € 1500,- per E-chopper. U kunt voor € 3,50 het Eigen Risico verlagen naar € 350,- per E-chopper, dit kunt u aanvinken (per E-chopper) wanneer u de online reservering maakt. Dit is geen verplichting. 
 • Wij verwijzen u graag naar de Algemene Verhuurvoorwaarden
 • Bij annuleringen is er geen restitutie mogelijk. 
 
 
QR-banner E-Chopper huren
 
 
 
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten