Op het park

 

Lekker eten en gezellig borrelen

Laat u verwennen in ons Le Grand Café van Park Berkenrhode. De haard brand en het terras is verwarmd tijdens frisse avonden. Op het menu staat voor elk wat wils. Onze chef maakt zo veel mogelijk gebruik van streekproducten. Belangrijke sportevenementen zijn te zien op het grote scherm en er staan een biljart- en pooltafel.

 

 

Eten

Liefde gaat door de maag. Laat uw smaakpapillen verwennen door onze chef-kok. Van broodje tot botermalse biefstuk.
 

Borrelen

Misschien wel de fijnste plek van de Veluwe om te borrelen. Laat u eens verrassen door onze uitgebreide borrelplank.
 

Snacken

Een snelle hap? De vernieuwde Cafetaria van Park Berkenrhode heeft een breed assortiment snacks, snoep en drankjes.
 
 

Openingstijden & bestellen

Le Grand Café & Cafetaria Laagseizoen
Alleen afhaal en bezorgen mogelijk

Maandag 16.00 – 20.00 | *dinsdag 16.00 - 20.00 | *woensdag 16.00 - 20.00 | donderdag 16.00 – 20.00 | vrijdag 16.00 – 20.00 | zaterdag 16.00 – 20.00 | zondag 16.00 – 20.00
* Enkel alleen pizza's, frieten en snacks te bestellen van onze Cafetaria.

I.v.m. de corona regelgeving kunt u enkel alleen menu's afhalen in onze Cafetaria of laten bezorgen tot aan uw vakantiewoning.

 

Ontbijtservice

Zorgeloos wakker worden met Berkenrhode ontbijtservice! Hoe kunt u de dag beter beginnen dan met heerlijke vers afgebakken broodjes, een rijkelijk beleg, een frisse fruitsalade en verse jus d’orange? Met onze ontbijtservice verzorgen wij graag uw ontbijt en wordt alles vers bij uw vakantiewoning bezorgd!

Te reserveren via onderstaande knop voor de vrijdagen, zaterdagen, zondagen en de maandagen. Het ontbijt wordt bezorgd tussen 08.00 - 10.00 uur. U mag bij de postcode 6733BP (de postcode van ons park) invullen en bij het huisnummer het nummer van uw vakantiewoning.

Wij bezorgen graag uw ontbijt bij uw vakantiewoning! Een dag van te voren reserveren is verplicht. Neem alvast een kijkje in onze ontbijtmenukaart en reserveer alvast uw ontbijt!

 
Bestel hier Bekijk hier onze ontbijt menu's
 

Afhalen en bezorgen 🍽

Geen zin om te koken tijdens uw vakantie? Wij ontzorgen u graag! Laat u verwennen en geniet met het hele gezin van onze warme gerechten welke wij bij uw vakantiewoning bezorgen of af te halen zijn in onze Cafetaria. Neem alvast een kijkje in onze menukaart en klik op onderstaande button (Bekijk onze menu's).

Bestel uw gewenste gerechten gemakkelijk online via onderstaande button (Bestel hier). Geef uw gewenste tijdstip op voor het afhalen of het laten bezorgen van uw diner. Bij de keuze 'Bezorgen' mag u bij de postcode 6733BP (de postcode van ons park) invullen en bij het huisnummer het nummer van uw vakantiewoning.

Vooraf bestellen is verplicht. Heeft u vragen? Wij staan u graag telefonisch te woord 0318 590 324 of mail uw vragen naar grandcafe@berkenrhode.nl

 
Bekijk onze menu's Bestel hier
 
 

Pasen 🐣

Vier het paasweekend midden op de Veluwe en laat u geheel ontzorgen! Maak uw paasweekend compleet met onze paasbrunch en paasontbijt. Via onderstaande bestelknoppen gemakkelijk online te bestellen. Uw paasontbijt/brunch is af te halen in ons restaurant of wij komen uw paasontbijt/brunch bezorgen bij uw vakantiewoning!

Uiterlijk een dag vooraf reserveren is verplicht.

Het paasontbijt is af te halen of te bezorgen bij uw vakantiewoning tussen 08:00 - 10:00 uur op 1e en 2e paasdag. De paasbrunch is af te halen of te bezorgen tussen 11:00 - 15:00 uur op 1e en 2e paasdag.

Bekijk hieronder het menu van de paasontbijt en de paasbrunch!

Kiest u voor bezorgen? Dan mag u bij de postcode 6733BP (de postcode van ons park) invullen en bij het huisnummer de locatienummer van uw vakantiewoning.
 
Bestel hier Bekijk hier de Paasbrunch 🥚 Bekijk hier het paasontbijt 🐣
 

Het witte goud van de Veluwe ✨

De asperge tijd is weer aangebroken! Vers van de Veluwse Aspergeboerderij en speciaal voor u klaar gemaakt! Van huisgemaakte aspergesoep tot aspergemenu's klaar gemaakt met krieltjes en een heerlijk bijpassend sausje. Neem gauw een kijkje in onze aspergekaart.

Vooraf bestellen verplicht. Klik op onderstaande button. Kiest u voor bezorgen? Dan mag u bij de postcode 6733BP (de postcode van ons park) invullen en bij het huisnummer de locatienummer van uw vakantiewoning.

Aspergekaart Bestel hier
 

Samenwerking met Boerenhart 🌽

De boeren een eerlijke prijs en jij (h)eerlijke verse streekproducten.

Wij zijn blij met de samenwerking met Boerenhart. Boerenhart draagt zorg voor verse, gezonde en eerlijke streekproducten van zeer hoge kwaliteit welke rechtstreeks van de boer naar ons restaurant wordt geleverd! De boeren maken unieke producten met oog voor dier en milieu 🐮🍃

Nog meer Veluwse streekproducten in onze eigen keuken om u een heerlijke maaltijd te verzorgen. Wij laten u graag kennis maken met Boerenhart!

Maak kennis met Boerenhart
 
 

Meer Faciliteiten