Park Berkenrhode
le grand cafe

Le Grand Café

Op het park

 

Lekker eten en gezellig borrelen

Laat u verwennen in ons Le Grand Café van Park Berkenrhode. De haard brand en het terras is verwarmd tijdens frisse avonden. Op het menu staat voor elk wat wils. Onze chef maakt zoveel mogelijk gebruik van streekproducten. Belangrijke sportevenementen zijn te zien op het grote scherm. Wij staan klaar om u te mogen verwelkomen. U bent van harte welkom! 

 

 

Eten

Liefde gaat door de maag. Laat uw smaakpapillen verwennen door onze chef-kok. Van broodje tot botermalse biefstuk.
 

Borrelen

Misschien wel de fijnste plek van de Veluwe om te borrelen. Laat u eens verrassen door onze uitgebreide borrelplank.
 

Snacken

Een snelle hap? De vernieuwde Cafetaria van Park Berkenrhode heeft een breed assortiment snacks, snoep en drankjes.
 
 

Openingstijden & reserveren

Wegens personeelstekort zijn onze openingstijden helaas aangepast voor de periode 20 maart t/m 31 maart 2023 en is er te bestellen via een aangepaste kaart.

Onze excuses voor het ongemak!

Le Grand Café
Maandag t/m vrijdag GESLOTEN | Zaterdag 11.00 - 20.00 uur | Zondag 11.00 - 20.00 uur

Cafetaria
Op zaterdag en zondag is het afhalen van frieten, snacks en pizza’s mogelijk tussen 11.00 - 20.00 uur. Enkel te bestellen aan onze bar in ons Le Grand Café. De Cafetaria is gesloten.

Reserveren
Vooraf reserveren is verplicht en kan gemakkelijk via onderstaande button. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag! Bel naar 0318 590 324 of mail naar grandcafe@berkenrhode.nl

Reserveren
 

Paasbrunch 🐣

Geniet van een uitgebreide Paasbrunch op 1e of 2e Paasdag tussen 11:30 - 14:30 uur! Verse jus d'orange, heerlijke warme broodjes, rijkelijk beleg en gevulde eitjes welke niet mogen ontbreken.

Volwassenen €32,50 p.p. & kinderen tot 12 jaar €17,- p.p.

Vooraf reserveren via onze website is verplicht.

Bekijk onze Paasbrunch menu
 

Hap & Trap 🍰🚴

De Hap & Trap van Park Berkenrhode. Spring op de fietst en maak kennis met de prachtige Veluwe! Tijdens de Hap & Trap fietst u een leuke route over de Veluwe van 36 kilometer en geniet u ondertussen van lekkere hapjes en drankjes!

Klik op onderstaande button voor meer informatie en meld je van te voren aan!

Lees hier meer
 

Tuinkamer 🍷🌳

Welkom in onze Tuinkamer! Geniet lekker warm op ons terras van een hapje of een drankje terwijl de kinderen zich vermaken in de naast gelegen speeltuin. Door de glazen pui kan je nu nog langer genieten van de prachtige natuur tijden de frisse zomeravonden.
 

Samenwerking met Boerenhart 🌽

De boeren een eerlijke prijs en jij (h)eerlijke verse streekproducten.

Wij zijn blij met de samenwerking met Boerenhart. Boerenhart draagt zorg voor verse, gezonde en eerlijke streekproducten van zeer hoge kwaliteit welke rechtstreeks van de boer naar ons restaurant wordt geleverd! De boeren maken unieke producten met oog voor dier en milieu 🐮🍃

Nog meer Veluwse streekproducten in onze eigen keuken om u een heerlijke maaltijd te verzorgen. Wij laten u graag kennis maken met Boerenhart!

Maak kennis met Boerenhart
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten