In de omgeving: 0km

Uitdagende routes rond het park

Stap op de mountainbike en verken de Veluwe. Fiets over bospaden, heidevelden en zandverstuivingen. Rond het park zijn uitdagende routes voor MTB-ers van alle niveaus. De nieuwe MTB-route Ede wordt genoemd als  één van de mooiste en meest uitdagende van Nederland.

 

Afspoelplaats en verhuur

Bij de entree van het park wordt een MTB afspoelplaats gerealiseerd. Uw fiets weer helemaal schoon na afloop van een mooie rit. Bij de afspoelplaats is fietsenstalling. U kunt uw eigen fiets meenemen naar het park. Het is natuurlijk ook mogelijk om een mountainbike te huren. Dit dient u wel vooraf aan ons te melden. Neem daarvoor contact op met de receptie (0318 591 587). U kunt bij de receptie ook terecht voor voor informatie over routes, omgeving en versnaperingen voor onderweg.
 

Mountainbiken met Thij

Elke zondagochtend stapt parkeigenaar Thij met gasten en belangstellenden op de mountainbike voor een prachtige tocht. De ochtend wordt afgesloten met een kop koffie in Le Grand Café. Op deze manier ontdekt u de omgeving van het park op een wel heel bijzondere manier. Thij kent de omgeving op zijn duimpje en zit vol met mooie verhalen.
Keer mee? Laat het weten! >
 

MTB Routes rond het park

Park Berkenrhode ligt in het hart van het nieuwe MTB Routenetwerk van de gemeente Ede. Het netwerk bestaat uit drie routes: Ede (Rood/36 km), Lunteren (Paars/32 km) en Otterlo (Blauw/14 km). In totaal ruim 80 kilometer mountainbike plezier. Vlak bij Ede is er zelfs een kids parcours van 4 km. De routes bestaan voor grote delen uit single tracks. Fiets langs de mooiste plekjes van de gemeente Ede! De routes verschillen in toegankelijkheid en zijn geschikt voor alle niveaus.
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten