Berkenrhode
Mountainbiken

Mountainbiken

In de omgeving: 0km

Uitdagende routes op de Veluwe

Stap op de mountainbike en verken de Veluwe. Fiets over bospaden, heidevelden en zandverstuivingen. Rond Park Berkenrhode, Resort Valley en Landgoed Oud beekdal zijn uitdagende routes voor MTB-ers van alle niveaus. De nieuwe MTB-route Ede wordt genoemd als  één van de mooiste en meest uitdagende van Nederland.

 

Afspoelplaats en verhuur

Bij de entree van Park Berkenrhode wordt een MTB afspoelplaats gerealiseerd. Uw fiets weer helemaal schoon na afloop van een mooie rit. Bij de afspoelplaats is een fietsenstalling. U kunt uw eigen fiets meenemen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een mountainbike te huren. Dit dient u wel vooraf aan ons te melden. Neem daarvoor contact op met de receptie (0318 591 587). U kunt bij de receptie ook terecht voor voor informatie over routes, omgeving en versnaperingen voor onderweg.
 

Mountainbiken met Thij

Elke zondagochtend stapt parkeigenaar Thij met gasten en belangstellenden op de mountainbike voor een prachtige tocht. De ochtend wordt afgesloten met een kop koffie in Le Grand Café op Park Berkenrhode. Op deze manier ontdekt u de omgeving van de Veluwe op een wel heel bijzondere manier. Thij kent de omgeving op zijn duimpje en zit vol met mooie verhalen.
Keer mee? Laat het weten! >
 

MTB Routes rond het park

Park Berkenrhode, Resort Valley en Landgoed Oud Beekdal liggen in het hart van het nieuwe MTB Routenetwerk van de gemeente Ede. Het netwerk bestaat uit drie routes: Ede (Rood/36 km), Lunteren (Paars/32 km) en Otterlo (Blauw/14 km). In totaal ruim 80 kilometer mountainbike plezier. Vlak bij Ede is er zelfs een kids parcours van 4 km. De routes bestaan voor grote delen uit single tracks. Fiets langs de mooiste plekjes van de gemeente Ede! De routes verschillen in toegankelijkheid en zijn geschikt voor alle niveaus.
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten