Berkenrhode
Resort Valley

Veluwe Villa Wellness | 12 personen

Resort Valley

Nederland - Gelderland
Ontdek Resort Valley, een luxe vakantiepark verscholen in de bossen van de Hoge Veluwe. Optioneel overnacht u hier in accommodaties met privé wellness.
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Resort Valley
 

Voorzieningen

 1. 100 m²
 2. Koffiemachine met bonen
 3. Ligbad met bubbelfunctie
 4. Vaatwasser
 5. Quooker
 6. Mogelijkheid tot elektrisch laden
 1. Sauna
 2. Laadpaal
 3. Gratis WiFi
 4. Privé binnenzwembad
 5. Hespera bedden in master bedroom
 1. Airconditioning
 2. Smart TV met streamfunctie
 3. Wasmachine
 4. Droger
 5. Kluis
 

Omschrijving

De 2 onder 1 kap Veluwe Villa Wellness is geschikt voor maximaal 12 personen en beschikken over een luxe Spa & Wellness ruimte. Verder vindt u er 5 slaapkamers met ensuite badkamers inclusief toilet en 1 apart toilet. Dit alles is verdeeld over 3 verdiepingen.

*Resort Valley is bijna klaar!

Vele woningen zijn reeds opgeleverd en klaar voor de verhuur per 5 april 2024. Deze woningen hebben allen een prachtige aangelegde tuin en wachten op uw aankomst. Enkele woningen zijn nog in aanbouwfase, deze staan bij elkaar en afgeschermd met bouwhekken bekleed met Veluwse vergezichten. Bouwwerkzaamheden zijn van maandag t/m vrijdag 15.00 uur. In de weekenden zijn er géén werkzaamheden op het park.


De 2 onder 1 kap Veluwe Villa Wellness is geschikt voor maximaal 12 personen en beschikken over een luxe Spa & Wellness ruimte. Verder vindt u er 5 slaapkamers met ensuite badkamers inclusief toilet en 1 apart toilet. Dit alles is verdeeld over 3 verdiepingen.
De master bedrooms zijn voorzien van Hespera bedden

Op de begane grond vind u de ruim opgestelde woonkamer met tv. De woning is voorzien van 2 erkers waardoor u geniet van extra licht. De luxe open keuken beschikt over hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een Quooker, vaatwasser en koel-vries combinatie. Ook zijn er op de begane grond 2 slaapkamers met ensuite badkamers gesitueerd. Op de eerste verdieping vindt u de overige 3 slaapkamers met allemaal een ensuite badkamer.

In de Spa & Wellness ruimte treft u het binnenzwembad, de sauna, de whirlpool, een doucheruimte, een apart toilet en de technische ruimte. In volledige privacy kunt u hier dus ultiem relaxen.

Ook buiten zult u genieten bij deze Veluwe Villa Wellness. Door de openslaande deuren in de keuken stapt u zo naar buiten op de overdekte veranda met terras. De aangelegde tuin maakt het buitenleven compleet.

De Veluwe Villa Wellness is van het gas af, beschikt over waterbesparende douchekoppen en LED-verlichting. Ook kunt u kiezen voor zonnepanelen. Qua comfort levert u niet in dankzij de aanwezige airconditioning en vloerverwarming. Zo is het in elk seizoen comfortabel genieten. 

Let op: de tuin indeling, woning inrichting en kleurstelling van de Veluwe Villa wellness die u kiest, kan afwijken van de getoonde afbeeldingen op de website.
De mate van Luxe en comfort is natuurlijk gelijk!

Energielabel: A+++