Berkenrhode
Vakantie juni op de Veluwe

Vakantie in juni

  • Luxe vakantieparken op de Veluwe
  • Vakantiehuizen met wellness mogelijkheden
  • Veel rust, ruimte en privacy

Vakantie vieren buiten het hoogseizoen

Wilt u alvast een voorproefje ervaren van de zomervakantie? Geniet dan van een vakante in juni en wacht niet tot de zomervakantie! In juni lopen de temperaturen al aardig op waardoor het in deze maand ook heerlijk vertoeven is. De juiste plek voor een vakantie in juni is op de Veluwe bij Berkenrhode. Onze vakantieparken zijn verscholen in de bossen van de Hoge Veluwe waar rust en ruimte centraal staan. Bij ons kunt u overnachten in een luxe vakantiehuis geschikt voor 2 tot 24 personen. Voor extra ontspanning boekt u een sauna of jacuzzi bij uw huisje. Dat is pas genieten! In juni op vakantie op de Veluwe was nog nooit zo leuk!

Zoek & boek uw weekend, midweek of weekje vakantie in juni ⤵

Huisje huren in juni

Een huisje huren in juni op de Veluwe is 100% ontspannen. U verblijft niet alleen midden op de Hoge Veluwe, maar profiteert optimaal van de rust en ruimte op onze parken. En omdat u niet in het hoogseizoen verblijft, is een weekend of midweek weg in juni voordeliger. U kunt ook kiezen voor een last minute vakantie in juni. Dankzij ons uitgebreide aanbod aan vakantiehuizen is er altijd wel een vakantiehuis in juni beschikbaar. 

Onze luxe vakantiehuizen zijn geschikt maximaal 20 personen, volledig ingericht en ook te boeken met privé wellness. Wat dacht u van een sauna, jacuzzi of hottub? De sfeervolle inrichting en de ruime tuin met terras maken uw vakantie in juni bij Berkenrhode helemaal compleet.

Uw vakantiehuis in juni

  • Bungalows, lodges, chalets, tiny houses & meer
  • Duurzaamheid in de vakantiehuizen en op de parken
  • Volledig ingericht en vrijstaand
  • Met privé wellness te boeken
  • Ruime tuin met terras
  • Honden zijn toegestaan
 

To do's in juni tijdens uw vakantie

Vanuit uw vakantiehuis in juni is er meer dan genoeg te beleven. Zoek verkoeling in het buitenzwembad, ontspan optimaal in de privé spa & wellness of neem plaats op het terras van ons Le Grand Café waar u geniet van heerlijke streekproducten. De allerkleinsten vermaken zich in de speeltuinen met trampoline. Eropuit in de omgeving? Huur een fiets of E-chopper bij de receptie en ontdek wat de Veluwe u allemaal te bieden heeft. Wie weet spot u tijdens uw ontdekkingstocht over de Veluwe wel de Big Five, zoals het wilde zwijn, het ree, de edelhert, de das en de vos. Voor een dagje shoppen of cultuursnuiven zijn Apeldoorn, Arnhem of Ede aanraders. Mogen wij u verwelkomen voor een (last minute) vakantie in juni op de Veluwe?

Ontdek onze parken: