Berkenrhode
pasen

Pasen op de Veluwe

  • Locaties op de Hoge Veluwe
  • Vakantiehuizen voor 2 tot 20 personen
  • Leuke paasactiviteiten

Vier een paasweekend weg op de Veluwe

Klinkt dat niet heerlijk? Zorgeloos genieten van een fijn weekendje weg op een prachtig vakantiepark vlak bij Nationaal Park De Hoge Veluwe. Bij Park Berkenrhode , Resort Valley en Landgoed Oud Beekdal kan het! Vier het paasweekend eens ergens anders dan thuis en geniet van de luxe en comfort in een van onze vakantiehuizen. We snappen dat Pasen écht een familiefeest is. Lekker brunchen of dineren met uw familie en genieten van veel gezelligheid. Dit alles beleeft u ook bij Berkenrhode, want tijdens het paasweekend bieden wij leuke activiteiten aan. Boek een luxe vakantiehuis tijdens Pasen en maak het mee!

 

Paasbrunch 🐣

Geniet van een uitgebreide Paasbrunch en laat u volledig in de watten leggen! Vooraf reserveren is verplicht. Menu binnenkort beschikbaar!
 

Kinderanimatie 🐰

Volop activiteiten voor onze kleinste vakantiegasten! Paaseieren versieren, Paaseieren zoeken en bezoek van de Paashaas! Het belooft weer erg gezellig te worden.
 

Paas activiteiten

Ga mee op pad met boswachter Ruud, leer de omgeving beter kennen op de mountainbike, geniet van een spectaculaire roofvogel show of ga mee op safari! Er is van alles te doen met Pasen!
 
 
 

Vakantiehuizen voor 2 tot 24 personen

Op Park Berkenrhode, Resort Valley en Ladgoed Oud Beekdal heeft u de keuze uit luxe vakantiehuizen. Of u Pasen nu wilt vieren met uw partner, uw gezin of zelfs de hele familie: u vindt altijd een geschikt vakantiehuis. Onze huizen bieden namelijk plaats aan 2 tot 24 personen. Uw hond is bovendien meer dan welkom in veel vakantiehuizen. En wat zullen jullie samen genieten verscholen tussen de bossen van de Hoge Veluwe. In dit mooiste stukje natuur van Nederland maakt u prachtige wandelingen of fietstochten. Tip: u hoeft uw fiets niet mee te nemen vanuit huis, want wij verhuren fietsen (ook e-bikes, mountainbikes en kinderfietsen) bij de receptie.