Berkenrhode
Zomervakantie Veluwe

Zomervakantie

  • Vakantiepark op de Veluwe
  • Vakantiehuizen voor max. 20 personen
  • Heerlijk buitenzwembad

Zomerkriebels op de Veluwe

U hoeft niet langer het internet af te struinen voor een heerlijke zomervakantie in Nederland. Bij Park Berkenrhode, Resort Valley en Landgoed Oud Beekdal beleeft u een zomervakantie op de Veluwe om nooit te vergeten! Met de steeds warmere zomers in Nederland mag een buitenzwembad ook zeker niet ontbreken. Op ons op de Veluwe beleven jong en oud dan ook veel waterpret tijdens de zomervakantie in Nederland. Voor een heerlijke zomervakantie hoeft u echt niet ver te reizen. Breng uw zomervakantie door op de Veluwe in een luxe lodge en geniet van de schitterende en bruisende omgeving met tal van leuke zomerse uitstapjes. Wanneer u op tijd boekt bent u verzekerd van een plekje én profiteert u van vroegboekkorting op uw zomervakantie!

Boek uw zomervakantie op de Veluwe

Boek uw zomervakantie op de Veluwe

 

Huisje huren in de zomervakantie

Wilt u voor uw zomervakantie een huisje huren? Dan maakt u een uitstekende keuze met een zomervakantie op de Veluwe bij Park Berkenrhode, Resort Valley of Landgoed Oud Beekdal. Wordt het een zwoele zomer? Bij ons beschikken veel vakantiehuizen over een airco, waardoor het aangenaam koel is in uw vakantiehuis. Wilt u een huisje huren in de zomervakantie met privé wellness zodat u zomers tot laat kunt relaxen in uw eigen jacuzzi of hottub? Maak uw keuze uit een van onze luxe wellness vakantiehuizen. Bij ons kunt u een huisje huren in de zomervakantie voor 2 tot 20 personen. De sfeervolle inrichting en moderne voorzieningen in de vakantiehuizen maken uw zomervakantie op de Veluwe compleet. 

Extra fijn tijdens de zomervakantie:

  • Airconditioning
  • Terras met tuinset en parasol
  • Buitenzwembad
  • Animatieteam aanwezig
  • BBQ en BBQ pakket verkrijgbaar

Beleef de zomer bij Berkenrhode

 
 
 

De leukste zomervakantie voor iedereen

Tijdens uw zomervakantie in Nederland zoekt u natuurlijk ook verkoeling. Dit vindt u in het heerlijke buitenzwembad met kleuterbad op Park Berkenrhode. Kom heerlijk eten en gezellig borrelen in ons Le Grand Café of laat gewoon eten bezorgen bij uw vakantiehuisje. Of huur met het hele gezin een E-chopper en ontdek de prachtige omgeving van de Veluwe. Natuurlijk kunt u ook een plons nemen in het verwarmde zwembad van Landgoed Oudbeekdal en beleef uren zwemplezier met de kids. Of verken de prachtige omgeving van het Landgoed en huur fietsen!

 

Wat te doen tijdens uw zomervakantie op de Veluwe?

Gedurende de zomer biedt de bruisende omgeving van de Veluwe vele leuke uitstapjes, evenementen en activiteiten. Breng een bezoekje aan één van de wekelijkse markten, bewonder de bloeiende tuinen van Paleis het Loo of beleef veel pret tijdens een uitje naar een pretpark in de buurt. Naast dat u uitstekend kunt wandelen en fietsen op de Hoge Veluwe worden hier in de zomervakantie ook vele activiteiten voor alle leeftijden georganiseerd.