Berkenrhode

Zelfstandige incheck

Zelfstandige incheck 📱

Welkom bij Berkenrhode, waar we uw vakantie ervaring naar een hoger niveau tillen met moderne gemakken en digitaliseringen! Bij ons hoeft u niet langer in de rij te staan bij de receptie of u druk te maken over het beheren van een fysieke sleutel. Enkele woningen beschikken over een slim slot zodat u de deur kunt openen met uw telefoon. Vooraf uw aankomst dient de volledige reservering te zijn voldaan en dient het kenteken van uw auto ingevoerd te zijn in uw 'Mijn omgeving'. 

Bekijk gauw de voordelen van een zelfstandige incheck ⬇️

 
 
  Geen wachtrijen

  Dankzij onze digitale sleutels hoeft u niet langer te wachten bij de receptie. Rij bij aankomst direct door naar uw vakantiewoning en begin gelijk te genieten van alle comfort en voorzieningen die op u wachten.

 
  Zelfstandigheid

  De vrijheid om zelf te bepalen wanneer je aankomt, zelfs laat op de avond. Geen rekening houden met openingstijden van de receptie; onze digitale sleutels stellen u in staat om op elk gewenst moment na 15:00 uur aan te komen en uw eigen vakantieschema te volgen.

 
  Eenvoudig en snel

  Geen wachtrijen, geen papierwerk. Alles wat u nodig heeft ontvangt u in uw email en is terug te vinden in onze handige app. Volg moeiteloos de stappen en start zonder zorgen aan uw vakantieavontuur!

 
  Voorkeur

  Benieuwd welke woningen beschikken over een slim slot? Filter dan op onze Zoek & Boek pagina op 'Zelfstandige incheck' en boek uw woning met voorkeur.

  Indien u geen voorkeur heeft, maar uw vakantiewoning wel is uitgerust met een slim slot, ontvangt u voor uw aankomst een e-mail met informatie over de mogelijkheden van zelfstandig inchecken. 

 
Zelfstandige incheck
 

Ontdek het gemak van zelf inchecken en maak u klaar voor een onvergetelijke en zorgeloze vakantie ervaring waarin uw comfort voorop staat.
Welkom bij selfservice, welkom bij Berkenrhode!

 

Vind hier uw ideale plekje op een van de parken van Berkenrhode