Berkenrhode
Zomervakantie Veluwe

Zomervakantie

  • Vakantiepark op de Veluwe
  • Vakantiehuizen voor max. 20 personen
  • Heerlijk buitenzwembad

Zomerkriebels op de Veluwe

U hoeft niet langer het internet af te struinen voor een heerlijke zomervakantie in Nederland. Bij Park Berkenrhode beleeft u een zomervakantie op de Veluwe om nooit te vergeten! Met de steeds warmere zomers in Nederland mag een buitenzwembad ook zeker niet ontbreken. Op ons vakantiepark op de Veluwe met zwembad beleven jong en oud dan ook veel waterpret tijdens de zomervakantie in Nederland. Voor een heerlijke zomervakantie hoeft u echt niet ver te reizen. Breng uw zomervakantie door op de Veluwe in een luxe lodge en geniet van de schitterende en bruisende omgeving met tal van leuke zomerse uitstapjes. Wanneer u op tijd boekt bent u verzekerd van een plekje én profiteert u van vroegboekkorting op uw zomervakantie!

Boek uw zomervakantie op de Veluwe

Boek uw zomervakantie op de Veluwe

 

Huisje huren in de zomervakantie

Wilt u voor uw zomervakantie een huisje huren? Dan maakt u een uitstekende keuze met een zomervakantie op de Veluwe bij Park Berkenrhode. Wordt het een zwoele zomer? Bij ons beschikken veel vakantiehuizen over een airco, waardoor het aangenaam koel is in uw vakantiehuis. Wilt u een huisje huren in de zomervakantie met privé wellness zodat u zomers tot laat kunt relaxen in uw eigen jacuzzi of hottub? Maak uw keuze uit een van onze luxe wellness vakantiehuizen. Op ons vakantiepark op de Hoge Veluwe kunt u een huisje huren in de zomervakantie voor 2 tot 20 personen. De sfeervolle inrichting en moderne voorzieningen in de vakantiehuizen maken uw zomervakantie op de Veluwe compleet. 

Extra fijn tijdens de zomervakantie:

  • Airconditioning
  • Terras met tuinset en parasol
  • Buitenzwembad
  • Animatieteam aanwezig
  • BBQ en BBQ pakket verkrijgbaar

Beleef de zomer bij Park Berkenrhode

 

Wat te doen tijdens uw zomervakantie op de Veluwe?

Gedurende de zomer biedt de bruisende omgeving van de Veluwe vele leuke uitstapjes, evenementen en activiteiten. Breng een bezoekje aan één van de wekelijkse markten, bewonder de bloeiende tuinen van Paleis het Loo of beleef veel pret tijdens een uitje naar een pretpark in de buurt. Naast dat u uitstekend kunt wandelen en fietsen op de Hoge Veluwe worden hier in de zomervakantie ook vele activiteiten voor alle leeftijden georganiseerd.

Tijdens uw zomervakantie in Nederland zoekt u natuurlijk ook verkoeling. Dit vindt u in het heerlijke buitenzwembad met apart kinderbad. Of geniet van een verfrissend drankje of ijsje bij Le Grand Café of de Cafetaria. Wilt u samen met de kinderen een huisje huren in de zomervakantie? Zij zullen zich geen moment vervelen en mogen graag vele uren spelen in de buitenspeeltuin met trampoline en maken nieuwe vriendjes tijdens activiteiten van het animatieteam. De leukste zomervakantie voor iedereen beleeft u bij Park Berkenrhode.

 
Boek uw zomervakantie op de Veluwe