Park Berkenrhode
Groen huisje huren

Een groen huisje huren

  • Parken op de Hoge Veluwe
  • Duurzaam ingericht
  • Privé wellnessfaciliteiten

Groen huisje huren op de Veluwe

Inmiddels weten we dat duurzaamheid nog altijd een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven. Wij doen hier dan ook graag aan mee! Bij zowel Park Berkenrhode en Resort Valley als Landgoed Oud Beekdal kunt u namelijk een groen vakantiehuis huren. Zo draagt u ook bij aan een duurzame wereld. Onze accommodaties zijn duurzaam ingericht, maar ook aan de parkfaciliteiten is gedacht. Zo is ons buitenzwembad volledig van gas af en bieden wij laadpalen voor uw elektrische auto of fiets. Hebben wij u al overtuigd om een groen huisje te huren op ons vakantiepark op de Veluwe?

Onze groene vakantiehuizen in Nederland ⤵

Overnachten in een groen huisje op de Veluwe

Voor uw overnachting op de Veluwe kunt u een groen vakantiehuis huren voor maximaal 24 personen. Kies uit een Bos Lodge, Wood Lodge, Heide Lodge, Tiny Lodge, Berken Lodge, Heidehoeve of groepsaccommodatie. Deze ecolodges beschikken allen over zonnepanelen, waterbesparende douchekoppen en kranen. Ook is uw groene vakantiehuis gebouwd met duurzame materialen en heeft een goede isolatie. Kiest u voor een groen huisje bij Berkenrhode, dan kunt u ook privé wellness bijboeken. U geniet dan van een sauna en/of jacuzzi in uw woning. Dat is pas heerlijk tot rust komen! En wilt u uw hond meenemen? In onze groene huisjes zijn maximaal twee honden toegestaan. Zo hoeft uw trouwe viervoeter niets te missen.

Uw verblijf in een groen huisje

  • Geheel van gas af
  • Gebouwd met duurzame materialen
  • Extra goede isolatiewaarden
  • Zonnepanelen en zonnecollectoren
  • Waterbesparende douchekoppen en kranen
  • Warmtepomp of elektrische verwarming

Sfeerimpressie van uw verblijf bij Berkenrhode

Wat te doen vanuit uw groene huisje op de Veluwe?

Wanneer u ervoor kiest een groen vakantiehuis te huren, profiteert u ook van de faciliteiten op ons vakantiepark in Wekerom. Neem een verfrissende duik in het buitenzwembad, dat net als uw woning, volledig van gas af is. Terwijl de kinderen spetteren in het water, geniet u van het zonnetje vanaf uw ligbed. De kinderen vermaken zich ook opperbest met het animatieteam op Park Berkenrhode tijdens de vakantieperiodes. Samen met Berkje en de bosvrienden beleven ze de grootste avonturen op Park Berkenrhode. Ondertussen ontspant u uw spieren in de privé spa en wellness op het park of schuift u aan in ons Le Grand Café.

Met de Veluwe als achtertuin móét u wel dit natuurgebied verkennen. Huur een fiets of e-chopper of trek uw wandelschoenen aan en volg de fiets- of wandelroutes door het nationaal park. Wie weet spot u wild en komt u het edelhert, het wilde zwijn, de ree, de das en de vos tegen, de Big Five van de Hoge Veluwe. Of bezoek het Kröller-Müller Museum, het Dolfinarium of Julianatoren. Het is allemaal mogelijk vanuit uw groene vakantiehuis op de Veluwe.

 

Of bekijk de prijzen en beschikbaarheid

 

Onze gasten geven ons een beoordeling van 9,1 ⤵

 
9,1

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,1.

Ligging Park Berkenrhode & Resort Valley⤵

 

Ligging Landgoed Oud Beekdal ⤵