1. Energie neutraal vakantiehuis
 2. Gelegen op de Hoge Veluwe
 3. Geschikt voor invaliden

Groepsaccommodatie in Gelderland voor 20 personen

Gezellig samen met uw hele familie of een clubje vrienden ertussenuit? Bij Park Berkenrhode bent u van harte welkom in onze groepsaccommodatie op de Veluwe voor 20 personen. Uw groepsaccommodatie op de Veluwe is ideaal gelegen, want er zijn vele activiteiten in de buurt te ondernemen. Wat dacht u van een dagje shoppen in Arnhem wat maar op 20 minuutjes rijden ligt of actief klimmen in het Klimbos Garderen. U beleeft samen met uw reisgezelschap een heerlijke tijd op ons vakantiepark dankzij de uitstekende faciliteiten. Neem een verfrissende duik in het zwembad of ga gezellig met elkaar een hapje eten op ons terras. Bij Park Berkenrhode beleeft u een onvergetelijke vakantie in een groepsaccommodatie op de Veluwe voor 20 personen!

Boshuys
Boshuys
Boshuys
Boshuys
Boshuys
Boshuys
Boshuys
Boshuys
Boshuys
Boshuys
Boshuys
Boshuys
Boshuys
Boshuys
Boshuys
Boshuys
Boshuys
Boshuys
Boshuys
Boshuys
Boshuys
Boshuys
Boshuys
Boshuys

Boshuys

Groepshuis 20 personen

Een groepsaccommodatie voor 20 personen vinden kan lastig zijn, maar bij Park Berkenrhode hoeft u niet verder te zoeken. Naast dat onze groepsaccommodatie ruimte heeft voor 20 personen beschikt het vakantiehuis over vele luxe voorzieningen. Onze groepsaccommodatie beschikt namelijk over wellness faciliteiten waarmee u heerlijk uitgerust thuiskomt. Relax buiten in een heerlijk jacuzzi of ontspan in de sauna gelegen in het groepshuis. Ook hebben wij speciaal voor kinderen een Playstation of Xbox zodat zij zich met slecht weer prima kunnen vermaken. Bij Park Berkenrhode is iedereen welkom, daarom beschikt onze groepsaccommodatie over een vleugel geschikt voor invaliden met een extra ruime slaapkamer en een speciale badkamer die voorzien is van beugels, een alarm en aangepaste wasfaciliteiten. U kunt het volgende verwachten bij uw 20-persoons vakantiehuis op de Veluwe:

 • Acht slaapkamers
 • Vijf badkamers
 • Ruime woonkamer en eetkamer
 • Volledig ingerichte keuken
 • Twee terrassen met open haard, luifel en speeltoestellen
 • Tien parkeerplaatsen
 • Sauna, sunshower, bad en jacuzzi (gebruik van de jacuzzi €100,- per 2 dagen + borg €100,-)

Sfeerbeelden van uw groepsvakantie op de Veluwe

Uw groepsvakantie op de Veluwe

Ontdek tijdens uw groepsvakantie de schitterende Hoge Veluwe waar u heerlijke wandel- en fietstochten kunt maken. Mocht u graag actief bezig zijn dan hebben wij een mooi pakket aan activiteiten voor u samengesteld die gezellig als groep te ondernemen zijn. Ook kunt u op pad naar de omliggende steden. Met 20 minuutjes rijden bent u in de steden Arnhem, Ede en Apeldoorn, waar u lekker door de stad kunt struinen of op het terras een drankje kunt drinken. Of ga een dagje uit naar de omliggende dierentuinen, musea of pretparken.

Ook tijdens een groepsvakantie op de Veluwe valt er bij Park Berkenrhode genoeg te beleven dankzij de uitstekende faciliteiten. Neemt u uw kinderen mee? Uw kinderen kunnen tijdens het spelen vriendjes maken bij de kinderanimatie terwijl u aan het relaxen bent in de wellness. Of ga gezellig met zijn allen zwemmen in ons buitenzwembad waar ook een kinderbad aanwezig is. En sluit uw dag af bij het Le Grand Café waar u geniet van een heerlijke maaltijd. Ontdek tijdens uw groepsvakantie de volgende faciliteiten:

 • Horecageledenheden
 • Zwembad
 • Fietsverhuur
 • Speeltuinen
 • Animatie (In de periodes: Pasen, Meivakantie, Hemelvaart en de zomervakantie)
 • Wellness
 • Wasserette

Wanneer komt u genieten in onze 20-persoons groepsaccommodatie op de Veluwe?

Boek uw groepsaccommodatie op de Veluwe
 
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Ontdek de schitterende omgeving van Park Berkenrhode en geniet van uw welverdiende vakantie op de Hoge Veluwe.
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Ontdek de fijne faciliteiten die Park Berkenrhode aanbiedt om u een heerlijke vakantie te laten beleven!