Berkenrhode
Overnachten Veluwe

Overnachten op de Veluwe

  • Op de Hoge Veluwe
  • Luxe vakantiehuizen
  • Privé wellnessfaciliteiten

Beleef een overnachting op de Veluwe

Overnachten op de Veluwe? Dat is mogelijk bij Berkenrhode. Verscholen in de bossen van de Hoge Veluwe, bevinden zich namelijk de duurzame locaties van Berkenrhode, Park Berkenrhode, Resort Valley en Landgoed Oud Beekdal. Dat betekent genieten van veel rust, ruimte en natuur tijdens uw overnachting op de Veluwe! Spot wilde dieren, maak een fietstocht of wandeling over het mooiste natuurgebied van Nederland en kom langs heidevelden en zandverstuivingen. Dat klinkt toch heerlijk? Hiervoor kunt u bij ons overnachten op de Hoge Veluwe in een volledig ingerichte bungalow; het ideale startpunt voor het ontdekken van de omgeving. Kies er ook voor om zakelijk te overnachten op Landgoed Oud Beekdal en geniet van de omliggende natuur. Met wie komt u naar Berkenrhode?

 

Uw overnachting op de Hoge Veluwe

Tijdens uw overnachting op de Veluwe bent u voorzien van veel luxe en comfort. De slaapkamers beschikken over heerlijke boxspringbedden, de woonkamer is sfeervol ingericht, de keuken is voorzien van moderne apparatuur zoals een vaatwasser en buiten uw vakantiehuis kunt u plaatsnemen op het terras met meubilair. U kunt ook een wellness huisje boeken voor uw overnachting op de Hoge Veluwe. U geniet dan van privé wellnessfaciliteiten, zoals een sauna en jacuzzi. Onze vakantiehuizen zijn niet alleen luxe, maar een aantal is ook duurzaam ingericht, zoals volledig van gas af en voorzien van een warmtepomp. Zo draagt u ook een steentje bij aan het milieu! U kunt bij ons overnachten op de Veluwe met maximaal 20 personen. Uw trouwe viervoeter mag ook mee, want honden zijn van harte welkom.

 

To do's tijdens uw overnachting op de Veluwe

Dankzij de ligging op de Hoge Veluwe moet u natuurlijk dit natuurgebied verkennen. Stap op de fiets en ga de natuur in, u kunt bij de receptie een e-bike, mountainbike of kinderfiets huren. Tip: huur een E-chopper en verken de omgeving eens op een andere manier! Of bezoek het Kröller-Müller Museum en geniet van de prachtige kunst en natuur. Liever een dagje shoppen? Arnhem, Ede en Apeldoorn liggen vlakbij!

Tijdens het overnachten op de Hoge Veluwe kunt u uiteraard ook gebruiken maken van onze parkfaciliteiten. Plons in het buitenzwembad op de warme dagen, geniet van een wellness dagje in de luxe Spa & Wellness, laat de kinderen uitrazen in de speeltuin en verwen uw smaakpapillen met Veluwse streekproducten in ons restaurant. Dat is pas genieten! Mogen wij u binnenkort verwelkomen bij Berkenrhode?

Overnachten op de Veluwe doet u hier ⤵

 
1543 beoordelingen
9,1

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,1.