Berkenrhode
Boshuisje Veluwe

Boshuisje op de Veluwe

  • Luxe vakantiehuisjes in het bos
  • Vlak bij Nationaal Park De Hoge Veluwe
  • Duurzaamheid staat centraal

Vakantie vieren op de Veluwe in een boshuisje

Vakantie: een heerlijk gevoel van vrijheid. Een boshuisje op de Veluwe versterkt dit fijne gevoel. Vier vakantie midden in de bossen, met veel rust en ruimte, en word even helemaal één met de natuur. Het geluid van fluitende vogeltjes, de frisse geur van de bomen en verder even helemaal niets. Een huisje huren in het bos laat u 100% ontstressen. Park Berkenrhode is een ruim opgezet vakantiepark op de Hoge Veluwe, midden in de natuur. Hier kunt u diverse boshuisjes huren, geschikt voor 2 tot zelfs 20 personen. Op vakantie en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan het milieu: in een duurzaam vakantiehuisje in het bos van Park Berkenrhode kan het.

 

Huisje in het bos huren op de Veluwe

Onze boshuisjes hebben een prachtige ligging, zoals de naam het al zegt, in het bos. U geniet daardoor van veel privacy wanneer u op uw terras een goed boek leest of een heerlijk glas wijn nuttigt. Een huisje huren in het bos mét een open haard? Ja hoor, dat is mogelijk bij Park Berkenrhode. Een boshuisje huren met uw hond? Ook dat is geen probleem bij ons. In de meeste boshuisjes zijn maximaal twee huisdieren welkom. Wel zo fijn, want de Hoge Veluwe leent zich natuurlijk perfect voor de mooiste wandelingen met uw trouwe viervoeter. En wilt u nu een extra luxe huisje in het bos huren op de Veluwe? Maak uw verblijf dan compleet door wellnessfaciliteiten bij te boeken. Wat dacht u van een heerlijke hottub of sauna? ‘s Avonds onder de sterrenhemel? Als dat niet genieten is!

Uw boshuisje in het kort:

✦ Veel ruimte rondom uw huisje
✦ Geschikt voor 2 tot 20 personen
✦ Maximaal 2 huisdieren toegestaan 
✦ Wellnessfaciliteiten bij te boeken
✦ Duurzaam gebouwd

Sfeerimpressie van onze boshuisjes 📸

To do’s vanuit uw huisje in het bos

🌳 Hoge Veluwe

Uw boshuisje ligt op de Veluwe: het allermooiste natuurgebied van Nederland. Op ons park huurt u eenvoudig een fiets om de uitgestrekte zandverstuivingen en dichte bossen van Nationaal Park De Hoge Veluwe te ontdekken.

🌆 Steden & Dorpen

Uw huisje in het bos bevindt zich in Wekerom, een klein dorpje vlak bij grotere steden als Ede, Arnhem, Amersfoort en Apeldoorn. Een dagje shoppen of bijvoorbeeld Burgers’ Zoo of de Apenheul bezoeken behoren zeker tot de mogelijkheden.

🏰 Cultuur snuiven

Houdt u van natuur én cultuur? Kom dan een huisje huren in het bos op de Veluwe! Dit gebied is méér dan alleen natuur. Zo vindt u er het Kröller-Müller Museum, het Openluchtmuseum en Paleis het Loo.

🏊 Dagje Berkenrhode

Dichterbij uw vakantiehuisje in het bos valt er ook genoeg te beleven! Neem een plons in het buitenzwembad of laat u verwennen in ons grand café. Eet u liever in uw boshuisje? Wij bezorgen dit graag bij u, van een BBQ tot lekkere pizza.

 
 

Ligging van uw boshuisje bij de Veluwe 🌳

🌳 Waar kan ik een boshuisje huren op de Veluwe?

Wanneer u een boshuisje wilt huren op de Veluwe dan bent u bij Park Berkenrhode aan het juiste adres. Hier vindt u diverse vakantiehuisjes gelegen in het bos midden op de Veluwe.

⏰ Waar kan ik last minute een boshuisje op de Veluwe boeken?

Wanneer u het liefst dit weekend op een vakantie gaat naar de mooie Veluwe kunt u het beste een last minute boshuisje boeken bij Park Berkenrhode. Hier kunt u genieten van een last minute verblijf in een boshuisje op een duurzaam park midden op de mooie Veluwe.

💦 Waar kan ik een boshuisje op de Veluwe boeken op een vakantiepark met zwembad?

Tijdens een vakantie op de Veluwe kunt u genieten van de prachtige natuur. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn om te relaxen op het park en echt tot rust te komen. Dan is het extra fijn wanneer u een boshuisje op de Veluwe kan boeken op een vakantiepark met zwembad! Dat kan bij Park Berkenrhode.