Berkenrhode
Weekendje weg Veluwe

Weekendje weg op de Veluwe

  • Vakantie op de Veluwe
  • Zorgeloos genieten
  • Duurzame vakantiehuizen

Genieten van een weekendje weg op de Veluwe

Heerlijk, een weekendje weg op de Veluwe! Tijd om optimaal te genieten van al het moois dat dit fantastische natuurgebied te bieden heeft. Verscholen tussen de bossen bevinden zich de duurzame locaties van Berkenrhode, Park Berkenrhode, Resort Valley en Landgoed Oud Beekdal. Onze ruim opgezette vakantieparken in Wekerom bieden dé uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie. Wij bieden duurzame vakantiehuizen (met ruime tuinen!) vlak bij Nationaal Park De Hoge Veluwe. Maak kennis met deze unieke vakantieregio tijdens uw weekend weg op de Veluwe. Hoe? Door een fiets of e-chopper bij ons te huren of door ‘gewoon’ uw wandelschoenen aan te trekken! ‘s Avonds keert u vol nieuwe indrukken terug naar uw luxe vakantiehuis nabij Lunteren.

Zoek & Boek uw weekendje weg naar de Veluwe ⬇️

🏠 Waar boek ik een weekendje weg naar de Veluwe in een huisje?

Bij Berkenrhode kunt u tijdens uw weekend op de Veluwe een huisje huren voor 2 tot 20 personen. Of u nu een weekendje naar de Veluwe gaat met uw partner, gezin, familie of vrienden: u vindt altijd een geschikte accommodatie. Onze vakantiehuizen zijn modern en luxe ingericht en bieden een ruime tuin midden in de bossen. Wilt u, net als ons, een steentje bijdragen aan het milieu? Kies dan voor een duurzame ecolodge.

🐕 Waar boek ik een weekendje weg naar de Veluwe met mijn hond?

Een weekendje weg naar de Veluwe met uw hond? Welkom bij Berkenrhode! In bijna al onze vakantiehuizen is uw dierenvriend meer dan welkom. Let op: er geldt wel een maximum van twee honden per vakantiehuis. Ontdek samen hoe veelzijdig de Veluwe is!

 

🚴 Wat te doen tijdens een weekend weg op de Veluwe?

Er is zó veel te doen tijdens uw weekendje weg op de Veluwe. Om te beginnen natuurlijk het Nationale Park, waar u de mooiste wandelroutes vindt. Langs bossen, heidevelden, zandverstuivingen, Jachthuis Sint Hubertus en het Kröller-Müller Museum. Liever fietsen? Pak dan een witte fiets bij een van de ingangen van het park. Maar de Veluwe is meer dan alleen het Nationale Park! Ontdek de bruisende steden, dierentuinen of attractieparken in de buurt. Geniet daarna van een lekkere maaltijd bij ons Grand Café en plons nog even in het zwembad

De leukste to do’s op een rij:

✦ Een (elektrische) fiets of e-chopper huren
✦ Wandelen en misschien wel wild spotten
✦ Afkoelen in ons duurzame buitenzwembad
✦ Een dagje Apenheul of Burgers’ Zoo
✦ Winkelen in Ede, Arnhem of Apeldoorn

 

💑 Waar boek ik een romantisch weekendje weg op de Veluwe?

Bij Berkenrhode kunt u zeker terecht voor een romantisch weekendje weg op de Veluwe. Boek samen met uw partner een 2-persoons huisje of ga voor iets meer ruimte in een 4-persoons huisje. Samen de Veluwe ontdekken, heerlijk uit eten of zelf een maaltijd bereiden in jullie vakantiehuis. Tip: boek een sauna of jacuzzi bij uw vakantiehuis tijdens jullie weekend weg op de Veluwe, dat is pas romantisch!

🧖 Waar boek ik een wellness weekend op de Veluwe?

Bij ons boekt u een weekendje weg op de Veluwe in een huisje mét mogelijkheid tot wellnessfaciliteiten, helemaal voor uzelf. U heeft de optie om een sauna en/of jacuzzi bij te boeken. 100% ontspannen in de sauna of bubbelen (met een glaasje champagne) in de jacuzzi in uw tuin. Een heerlijk wellness weekend op de Veluwe dus!

Zorgeloos genieten bij Park Berkenrhode, Resort Valley & Landgoed Oud Beekdal 

Waar wacht u nog op? Vind uw favoriete vakantiehuis en boek een weekendje weg op de Veluwe.

 
 

Park Berkenrhode ⤵

Resort Valley ⤵

Landgoed Oud Beekdal ⤵