Berkenrhode
Vakantiepark Apeldoorn

Vakantieparken nabij Apeldoorn

  • Locaties op de Hoge Veluwe
  • Nabij Apeldoorn (26 km)
  • Luxe en duurzame woningen

Onze vakantieparken in de omgeving van Apeldoorn

Zorgeloos genieten, dat is waar vakantie om draait. Bij Berkenrhode snappen we dat heel goed. Wij heten u dan ook van harte welkom op onze vakantieparken nabij Apeldoorn. Wij doen er alles aan om u zorgeloos te laten genieten van uw welverdiende vakantie in Nederland’s mooiste natuurgebied: Nationaal Park de Hoge Veluwe. De vakantiehuizen op ons locaties in de omgeving van Apeldoorn liggen verscholen in de bossen en hebben het nationale park bijna letterlijk als achtertuin. Een huisje huren nabij Apeldoorn bij Landgoed Oud Beekda, Resort Valleyl en Park Berkenrhode is dan ook erg geliefd bij natuurliefhebbers en rustzoekers!

 

✔️ Hygiëne Award
✔️ Veilig online boeken
✔️ Laagste prijsgarantie

Vakantiehuisje vlak bij Apeldoorn

Zoekt u een duurzaam huisje nabij Apeldoorn? Een groot vakantiehuis in de buurt van Apeldoorn? Of toch een huisje in het bos vlak bij Apeldoorn? Bij Landgoed Oud Beekdal, Resort Valley of Park Berkenrhode vindt u gegarandeerd de accommodatie die precies bij uw wensen past. Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot zelfs 24 personen. En uw hond? Die is in de meeste woningen van harte welkom! Extra fijn: u kunt er voor kiezen om een sauna of jacuzzi te boeken bij uw bungalow vlak bij Apeldoorn.

Onze bungalows nabij Apeldoorn

We willen iedereen zorgeloos laten genieten van een onvergetelijke vakantie dicht bij Apeldoorn. Daarom kunnen onze gasten onbeperkt gebruik maken van de parkfaciliteiten. Laat u verwennen in ons Grand Café, huur een e-chopper of fiets en neem een duik in ons verduurzaamde buitenzwembad. Daarnaast organiseren we leuke activiteiten om de omgeving van uw vakantiewoning in Apeldoorn te ontdekken. Ga eens samen mountainbiken met parkeigenaar Thij bijvoorbeeld!

 

Wat te doen tijdens uw vakantie in de buurt van Apeldoorn?

Er is zóveel te doen in de omgeving van onze vakantieparken vlak bij Apeldoorn. Wij zetten drie tips voor u op een rij:

🌆  Apeldoorn - Het kloppende hart van de Veluwe! Verrassend en veelzijdig. Met haar fraaie plantsoenen, stadsparken en uitgestrekte omgeving heeft Apeldoorn een geheel eigen karakter. Tip: bezoek Paleis Het Loo, pretpark Koningin Julianatoren en natuurlijk de Apenheul. Allemaal gelegen op slechts korte afstand van uw vakantiehuisje in de omgeving van Apeldoorn.

🌳  Nationaal Park de Hoge Veluwe - Naast dat onze locaties vlak bij Apeldoorn liggen, bevindt het zich ook op een unieke locatie in de natuur van de Hoge Veluwe. Hup, huur een fiets of e-chopper en ontdek hoe mooi dit natuurgebied is. Wij adviseren u graag over de mooiste fiets- en wandelroutes. Wie weet komt u oog in oog te staan met een hert of wild zwijn. 

🐒  Diverse attracties - Kiest u ervoor om een vakantiehuisje te huren vlak bij Apeldoorn? Dan mag een bezoekje aan de Apenheul, Burgers’ Zoo, het Dolfinarium, het Kröller-Müller Museum en Thermen Bussloo eigenlijk niet ontbreken. Dat betekent dat u aan een weekendje of midweek bijna niet genoeg hebt! Ga voor een langere vakantie en geniet op onze bungalowparken in de buurt van Apeldoorn.