Berkenrhode
Vakantiepark Apeldoorn

Veluws vakantiegenot nabij Apeldoorn

  • Vakantieparken op de Veluwe
  • op 25 kilometer van Apeldoorn
  • Luxe en duurzame woningen

Een zorgeloze vakantie in de omgeving van Apeldoorn

In het hart van de Veluwe

Zorgeloos genieten... dat is waar vakantie om draait. Bij Berkenrhode snappen we dat heel goed. Wij heten u dan ook van harte welkom op onze vakantieparken nabij Apeldoorn. Hier geniet je van rust en ruimte nabij Nederlands mooiste natuurgebied: Nationaal Park de Hoge Veluwe en op slechts 25 kilometer van deze gezellige stad. De vakantiehuizen op ons locaties in de omgeving van Apeldoorn liggen verscholen in de bossen en hebben het nationale park bijna letterlijk als achtertuin. Een huisje huren bij Landgoed Oud Beekda, Resort Valley en Park Berkenrhode is dan ook erg geliefd bij natuurliefhebbers en rustzoekers!

 
 

Het ultieme vakantiegevoel nabij Apeldoorn

Zoekt u een duurzaam huisje? Een groot vakantiehuis in de buurt van een leuke stad? Of toch een huisje in het bos vlak bij de Veluwe? Bij Landgoed Oud Beekdal, Resort Valley of Park Berkenrhode vindt u gegarandeerd de accommodatie die precies bij uw wensen past. Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot zelfs 24 personen. En uw hond? Die is in de meeste woningen van harte welkom! Extra fijn: u kunt er voor kiezen om een sauna of jacuzzi te boeken bij uw bungalow vlak bij Apeldoorn.

Een greep uit onze faciliteiten:

  • Grand Café en cafetaria
  • Fiets- en e-chopperverhuur
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Privé Spa & Wellness
  • Speeltuinen voor de kids

Ontdek onze vakantieparken nabij Apeldoorn

 

Wat te doen tijdens uw vakantie in de buurt van Apeldoorn?

Er is zóveel te doen in de omgeving van onze vakantieparken vlak bij Apeldoorn. Wij zetten drie tips voor u op een rij:

🌆  Apeldoorn - Het kloppende hart van de Veluwe! Verrassend en veelzijdig. Met haar fraaie plantsoenen, stadsparken en uitgestrekte omgeving heeft Apeldoorn een geheel eigen karakter. Tip: bezoek Paleis Het Loo, Kinderpretpark Julianatoren en natuurlijk de Apenheul. Allemaal gelegen op slechts korte afstand van uw vakantiehuisje.

🌳  Nationaal Park de Hoge Veluwe - Naast dat onze locaties vlak bij Apeldoorn liggen, bevinden ze zich ook op een unieke locatie in de natuur van de Hoge Veluwe. Hup, huur een fiets of e-chopper en ontdek hoe mooi dit natuurgebied is. Wij adviseren u graag over de mooiste fiets- en wandelroutes. Wie weet komt u oog in oog te staan met een hert of wild zwijn. 

🐒  Diverse attracties - Kiest u ervoor om een vakantiehuisje te huren vlak bij Apeldoorn? Dan mag een bezoekje aan de Apenheul, Burgers’ Zoo, het Dolfinarium, het Kröller-Müller Museum en Thermen Bussloo eigenlijk niet ontbreken. Dat betekent dat u aan een weekendje of midweek bijna niet genoeg hebt! Ga voor een langere vakantie en geniet op onze bungalowparken in de buurt van Apeldoorn.

 

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

 

🚴🏼‍♂️ Hoe lang is het rijden of fietsen naar Apeldoorn?

Apeldoorn ligt op slechts 25 kilometer afstand van onze vakantieparken. Dit betekent een klein halfuurtje met de auto. Daarnaast kun je ook prachtig fietsen naar Apeldoorn, in ongeveer een uur en 20 minuten sta je in het hart van deze stad! 

🐕 Zijn honden ook welkom bij Berkenrhode?

Onze vakantieparken zijn uitermate geschikt voor uw hond. Onze vakantiehuizen beschikken namelijk over een omheinde tuin; zo kan uw hond lekker loslopen, terwijl u rustig een boekje leest in de tuin!