1. Duurzame tiny houses
  2. Nabij Nationaal Park De Hoge Veluwe
  3. Geschikt voor 4 personen

Tiny house op de Veluwe

Bijzonder overnachten? Dat doet u in een tiny house op de Veluwe. Maak kennis met de tiny houses van Park Berkenrhode: uniek, stijlvol en duurzaam gebouwd! Het fijne aan ons vakantiepark in Wekerom? Nationaal Park De Hoge Veluwe is uw achtertuin. Park Berkenrhode is dé plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers, maar ook actievelingen halen hier hun hart op dankzij de talloze wandel-, fiets- en mountainbikeroutes. Kom nog dichter bij de natuur met een verblijf in een tiny house op de Hoge Veluwe. Door de veranda en de openslaande deuren van onze tiny houses begint de Veluwe al in uw tuin.

Tiny house, boekbaar met sauna én jacuzzi ⬇️

Tiny Lodge Eco 4 personen (wellness)

Bekijk het tiny house met wellness

Tiny house huren op de Veluwe bij Park Berkenrhode

Een tiny house huren op de Veluwe kan bij ons met 4 personen. De tiny houses bieden twee slaapkamers: eentje op de begane grond en eentje op de slaapvide, die via een ladder te bereiken is. Verder bent u van alle gemakken voorzien om een heerlijke maaltijd op tafel te toveren. Uw tiny house op de Hoge Veluwe beschikt namelijk over een luxe keuken met inbouwapparatuur. ‘s Avonds geniet u met een wijntje bij de elektrische sfeerhaard. Ten slotte bevindt zich in uw tiny house op de Veluwe nog een badkamer met een toilet en inloopdouche (mét waterbesparende douchekop!) En buiten? Daar kunt u heerlijk relaxen in de hangstoel. Voor nog meer ontspanning huurt u een sauna of jacuzzi bij. Uw tiny house op de Veluwe biedt ook nog airconditioning, een eigen parkeerplaats en gratis wifi.

Uw tiny house in het kort:

💚  Geschikt voor 4 personen

💚  Twee slaapkamers, waarvan één vide

💚  Duurzame woning van het gas af

💚  Maximaal twee huisdieren toegestaan

💚  Boekbaar met sauna en jacuzzi

Even binnenkijken in uw tiny house op de Veluwe 📸

3 voordelen van een tiny house op de Veluwe bij Park Berkenrhode

1️⃣  Uitstekende faciliteiten. Kiest u voor een tiny house huren op de Veluwe bij Park Berkenrhode? Dan maakt u onbeperkt gebruik van onze parkvoorzieningen. Laat u culinair verwennen in Le Grand Café of neem een duik in het buitenzwembad.

2️⃣  De leukste uitjes. Wandelen, fietsen, mountainbiken, een smartphone speurtocht, pijl- en boogschieten, een huifkartocht. U kunt het zo gek niet bedenken en het is mogelijk op de Veluwe. Ontdek het vanuit uw tiny house op de Veluwe!

3️⃣  Fantastische natuur. Het grootste voordeel van een tiny house op de Veluwe bij Park Berkenrhode? De adembenemende natuur van Nationaal Park De Hoge Veluwe als achtertuin. Dé perfecte locatie om wild te spotten! 

Kom onbezorgd genieten midden in de natuur en boek een tiny house op de Hoge Veluwe 🍃

Boek de Tiny Lodge Eco met sauna
 
Boek de Tiny Lodge Eco met wellness

Ligging van uw tiny house nabij de Hoge Veluwe 📍