Park Berkenrhode
Vakantiepark Wekerom

Vakantiepark Wekerom

  • Vakantiepark op de Hoge Veluwe
  • Privé wellness mogelijkheden
  • Duurzame woningen

Vakantiepark in Wekerom

Vakantie vieren op een vakantiepark in Wekerom, op de Hoge Veluwe: dat wil toch iedereen? Een unieke combinatie van luxe, ruimte en natuur maken een verblijf bij Park Berkenrhode, ons bungalowpark in Wekerom, onvergetelijk. Luxe? Onze duurzame vakantiehuizen zijn uitermate stijlvol en luxe ingericht, zelfs met privé wellness faciliteiten. Ruimte? Het vakantiepark in Wekerom is ruim opgezet en de woningen bieden stuk voor stuk een ruime tuin. Natuur? Dat spreekt natuurlijk voor zich. Park Berkenrhode ligt vlak bij het mooiste natuurgebied van Nederland: Nationaal Park De Hoge Veluwe. 

Bekijk direct ons aanbod
 

✦ Laagste prijs via deze website
✦ Geen onverwachte kosten

Vakantiehuizen in Wekerom

✓ Geschikt voor 2 tot 20 personen

Uw vakantiehuis in Wekerom

Een bungalow in Wekerom, verscholen in de bossen van de Hoge Veluwe: dat is waar u het échte vakantiegevoel beleeft. De luxe, stijlvol ingerichte en duurzame vakantiehuizen op Park Berkenrhode zijn geschikt voor 2 tot 20 personen. Perfect voor een vakantie met zijn tweetjes of juist met de hele familie! Bovendien is uw huisdier meer dan welkom op ons park. Per vakantiehuis geldt een maximum van 2 huisdieren. Geeft u tijdens het boeken wel even aan of uw hond mee komt naar de Veluwe? Uw vakantiehuis in Wekerom is verder compleet ingericht met alle moderne gemakken die u zich maar wenst. U kunt er zelfs voor kiezen een huisje met sauna of jacuzzi te boeken. Wellnessfaciliteiten, helemaal voor uzelf! 

Ons bungalowpark in Wekerom in het kort:

➤ Luxe vakantiehuizen voor 2 tot 20 personen
➤ Gelegen nabij Nationaal Park De Hoge Veluwe
➤ Privé wellness mogelijkheden
➤ Duurzaamheid staat voorop
➤ Buitenzwembad en Grand Café  

 

4 leuke uitjes vlak bij ons vakantiepark in Wekerom 

Natuurlijk biedt ons vakantiepark in Wekerom op en top vermaak voor alle leeftijden. Zo is er een Grand Café, buitenzwembad en speeltuin aanwezig op het park. Toch nodigt de prachtige omgeving van ons bungalowpark in Wekerom uit om schitterende fiets- en wandeltochten te maken. Tip: huur uw fiets via onze receptie. 

🌳  Nationaal Park De Hoge Veluwe
En huurt u dan toch een fiets? Ontdek dan zeker het mooie Nationaal Park De Hoge Veluwe, waar u bovendien ook uitstekend kunt wandelen. Het wordt niet voor niets de groene schatkamer van Nederland genoemd. Struin of fiets langs de heide en het stuifzand en wie weet spot u wel de ‘Big Five van de Veluwe’. 

🎨  Kröller-Müller Museum
Ook op de Hoge Veluwe en op slechts 8 km afstand van ons vakantiepark in Wekerom bevindt zich het Kröller-Müller Museum. Hier bewondert u een unieke kunstcollectie met topstukken van meesters als Van Gogh en Mondriaan. Bovendien bewondert u hier een van de grootste beeldentuinen van Europa.

🐘  Burgers’ Zoo
Vanuit uw bungalow in Wekerom is een bezoekje aan Burgers’ Zoo zo gemaakt. Met haar 45 hectare aan dierenpark is het een van de mooiste dierentuinen van het land. Ontdek de zeven verschillende onderdelen: Park, Safari, Desert, Mangrove, Rimba, Bush en Ocean en spot de gaafste dieren!

🧖  Thermen Bussloo
Ultiem ontspannen tijdens uw verblijf op ons bungalowpark in Wekerom? Dan raden we zeker aan om Thermen Bussloo eens te bezoeken. Geniet van de warmte en weldaad in de sauna’s of geniet in het unieke zoutwaterbad. En eenmaal terug kunt u nog even heerlijk bubbelen in de jacuzzi bij uw vakantiehuis in Wekerom.