Berkenrhode
Midweek Veluwe

Midweek op de Veluwe

  • Luxe en bosrijke locaties
  • Duurzame vakantiehuizen
  • Nabij Nationaal Park de Hoge Veluwe

Een midweekje weg naar de Veluwe

Een midweek weg naar de Veluwe? Wat een uitstekend idee! Geen enkel gebied in Nederland is zo veelzijdig als de Veluwe. Uitgestrekte natuurgebieden, authentieke dorpen en steden en tegelijkertijd oneindig veel attracties. Daarmee is een midweek op de Veluwe erg populair. Wij, van Park Berkenrhode, Resort Valley en Landgoed Oud Beekdal, verwelkomen u graag! Onze missie? U zorgeloos laten genieten van een midweek weg in Gelderland met Nationaal Park de Hoge Veluwe als achtertuin. Onze locaties liggen verscholen in de bossen van Wekerom, vlak bij Otterlo. Waarom een midweek op de Veluwe boeken? U vermijdt de weekenddrukte en geniet daarom van alle rust en ruimte die u wenst!

Vind uw ideale vakantiehuis voor uw midweek op de Veluwe ⤵️

Midweek weg op de Veluwe bij Park Berkenrhode, Resort Valley of Landgoed Oud Beekdal

Wij doen er alles aan om onze gasten een onvergetelijke midweek weg op de Veluwe te bezorgen. Daarom zijn onze vakantiehuizen stijlvol ingericht, met oog voor detail, en bieden zij alle comfort die u zich maar kunt wensen. Daarbij bieden wij uitstekende faciliteiten en de leukste activiteiten om te ondernemen op de Veluwe.

Luxe vakantiehuizen

Onze vakantiehuizen zijn duurzaam én kunnen geboekt worden met een privé sauna, jacuzzi of hottub! Ze zijn geschikt voor 2 tot 24 personen en in veel vakantiehuizen zijn honden toegestaan.  

Uitstekende voorzieningen

Park Berkenrhode beschikt over Le Grand Café, een cafeteria en een buitenzwembad (ook te gebruiken door gasten van Landgoed Oud Beekdal). Op beide locaties kunt u een fiets huren!

Leuke activiteiten

Ga bijvoorbeeld eens mountainbiken met parkeigenaar Thij en ontdek de Veluwe. Vertrek vanaf Park Berkenrhode, maar gasten van Landgoed Oud Beekdal kunnen uiteraard ook deelnemen.

 

Tips voor uw midweek op de Veluwe

🌳  Nationaal Park de Hoge Veluwe - Onze eerste tip voor uw midweek weg in Gelderland is natuurlijk het nationale park. Een van de ingangen (Otterlo) ligt vlak bij ons park. Laat u verrassen door de veelzijdige natuur en ontdek hotspots als het Kröller-Müller Museum en Jachthuis Sint Hubertus. Tip: gebruik de bekende witte fietsen!

🚶  Wandelen en fietsen - Ook buiten het nationale park liggen talloze wandel- en fietsroutes aan uw voeten. Zeker een must om te ontdekken tijdens uw midweek op de Veluwe. En weet u wat ook een aanrader is? Een mountainbike of e-chopper huren! Verken de bospaden, heidevelden en zandverstuivingen van de Veluwe!

🌆  Dorpen en steden - De Veluwe is méér dan alleen natuur. Bezoek bijvoorbeeld eens het historische Ede, het bruisende Arnhem of het kloppende hart van de Veluwe: Apeldoorn. Heerlijk een dagje door de stad slenteren, winkelen of een terrasje pakken. Een leuke afwisseling tijdens uw midweek weg op de Veluwe.

🐘  Diverse uitjes - Wist u dat de Veluwe enorm veel attracties heeft? Denk aan de Apenheul, Burgers’ Zoo, het Dolfinarium, Julianatoren, het Openluchtmuseum, Paleis het Loo en Klimbos Garderen. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Deze uitjes zijn absolute aanraders voor een midweek op de Veluwe met uw kids!

 
 

Ligging Park Berkenrhode

 

Ligging Landgoed Oud Beekdal