Berkenrhode

Agenda 2024

Er is van alles te beleven tijdens uw vakantie!  

Tijdens diverse vakantieperiodes is er van alles te beleven op Park Berkenrhode. Van Veluwse safaritochten, familiebingo's tot aan roofvogelshows en gratis kinderanimatie. Uw verblijf op Park Berkenrhode wordt hierdoor nog leuker! Bekijk hieronder snel de activiteiten voor 2024.

 

Agenda 2024

 • Het verwarmde buitenzwembad wordt geheel duurzaam verwarmd en is energieneutraal! Het badwater wordt geheel op eigen kracht verwarmd door middel van een warmtepomp en in combinatie met zonnecollectoren & zonnepanelen. 

  Het zwembad is geopend vanaf 27 april tot medio oktober 2024 (weersafhankelijk). Alleen bij mooi weer en goede temperaturen wordt het verlengd naar de herfstvakantie. Dit is onder voorbehoud en weersafhankelijk 

 • Ontdek de prachtige Veluwe al wandelend of op de fiets. Volg direct vanuit het park leuke wandel en fietsroutes. In de woningen liggen verschillende soorten routes voor u klaar! 
 • Music & Bites! Zwoele zomeravonden op Park Berkenrhode. Onze gezellige avonden in de zomervakantie zijn een begrip onder onze gasten. Vanaf 8 juli kun je elke zaterdag genieten van een heerlijk stuk vlees klaargemaakt op de Green Egg door onze chef. Onder het genot van lekkere zomerse klanken op het terras van ons Le Grand Café. De Veluwe ‘Ibiza style’!
 • De Hap & Trap van Park Berkenrhode. Hierbij fietst u een prachtige route van 36 kilometer en geniet u ondertussen van lekkere hapjes en drankjes. Start vanaf Park Berkenrhode bij ons Le Grand Café. Datum en starttijden worden binnenkort bekend gemaakt! Kunt u uw eigen fietsen niet meenemen? Huur ze dan bij Park Berkenrhode! 
 • Ga op pad met onze natuurgids Sander. Wandel mee, volg wildsporen en ontdek de geheimen van het aangrenzende Roekelse Bos. Weersafhankelijk. Binnenkort beschikbaar! 
 • Gratis kinderanimatie aanwezig voor onze jongste vakantiegasten! Dans mee met de ochtendgymnastiek, knutsel gezellig mee en er worden leuke activiteiten georganiseerd!  Klik hier voor het programma! 
 • Ga mee op avontuur met de Veluwe Safari Express! Neem plaats in de safarikar en laat je verrassen door de prachtige natuur rondom ons park! De natuurgids vertelt u alle in's en out's van de indrukwekkende Veluwe. Verzamelen en opstappen bij ons Le Grand Café. Volwassenen €20,- p.p. en kinderen tot 16 jaar €15,- p.p. Duur rit +/- 2 uur. Vooraf reserveren via onze receptie is verplicht.
 • Op fietssafari met gids Sander! Stap op jouw fiets en ga mee met deze leuke informatieve en gezellige fietstocht van +/- 2 uur. De tocht start vanaf onze receptie en gaat door mooie natuurgebieden waar Sander veel over kan vertellen! Bekijk onze activiteiten agenda voor de exacte datums. Weersafhankelijk! Vooraf reserveren via onze receptie is verplicht. 10:00 - 12:00 uur. €10,- p.p., kids 7-12 (op een eigen fiets) €5,- p.p., kids in een kinderzitje zijn gratis. Neem jouw eigen fiets mee of huur vroegtijdig een fiets via onze website.
 • Doe jij mee met de gezelligste bingo van de Veluwe? Er zijn fantastische prijzen te winnen! Ga jij er met de hoofdprijs vandoor? Inloop vanaf 19:00 uur, start vanaf 19:30 uur. De bingo vindt plaats in ons Le Grand Café: Bingo voor de herfstvakantie onder voorbehoud. 
 • Roofvogelshow.  Tijdens de roofvogel demonstraties zijn er veel soorten roofvogels te bewonderen. Iedere roofvogel heeft een bepaalde manier van vliegen, eten en jagen. Zo zal er gevlogen worden met valken, buizerds, uilen, arenden en gieren. Durf jij dicht bij de roofvogels te komen? Kijk voor de exacte datums hieronder. Entree is gratis. 
 • Ontdek de Veluwe op een sportieve manier onder begeleiding van Sander DE mountainbike Keijzer. Ervaren mountainbike gids Sander Keijzer laat jullie graag de mooiste plekjes van de Veluwe zien tijdens een actieve tocht. Met een kleine introductie vooraf ga je vervolgens de uitdaging aan in de natuur. Cross door bossen, over heide velden en langs zandverstuivingen.Bekijk onderstaande agenda voor de exacte datums. De rit is van 14:00 – 16:00 uur. Vooraf aanmelden via de receptie is verplicht. Verzamelen bij de receptie.Volwassenen €10,- p.p., kinderen vanaf 8 jaar (onder begeleiding van een ouder) €5,- p.p.

  Neem je eigen mountainbike mee + flesje water. Helm is verplicht. Deelname aan de tocht is op eigen risico. Heb je geen mountainbike? Huur gemakkelijk een mountainbike via onze website! 

 

Agenda Hoogseizoen volgt! 

05 juli t/m 02 september
 • Gratis Kinderanimatie 
 • Music & Bites 
 • Familie Bingo
 • Veluwe Safari Express 
 • Fietsen met gids Sander 
 • Moutainbiken met gids Sander