Berkenrhode
Vakantiepark omgeving Arnhem

Vakantieparken nabij Arnhem

 • Vakantiehuizen tot 20 personen
 • Ook met privé wellnessfaciliteiten
 • In de omgeving van Arnhem (24 km)

Vakantie vieren nabij Arnhem

Ontdek hoe leuk een vakantie in Nederland kan zijn bij een van onze locaties, Park Berkenrhode, Resort Valley en Landgoed Oud Beekdal, in de omgeving van Arnhem. Op slechts 24 kilometer van deze karakteristieke stad viert u vakantie midden in de groene omgeving van de Hoge Veluwe. Ga een middagje cultuur snuiven, bezoek diverse bijzondere boetiekjes en sluit uw dag af met een drankje op een van de vele gezellige terrassen van de Arnhemse binnenstad. ‘s Avonds kunt u nog even bijkomen van de dag in uw vakantiehuis. Met wie beleeft u een heerlijke vakantie nabij Arnhem?

 

Sfeerimpressie van onze vakantieparken nabij Arnhem

 
 

Een comfortabel verblijf in onze vakantiehuizen

Bij Berkenrhode kunt u een vakantiehuis nabij Arnhem huren geschikt voor 2 tot 8 personen. Wanneer u met meer personen komt biedt onze groepsaccommodatie voor 20 personen de uitkomst. Op onze beide locaties betekent het dat u de keuze heeft uit vakantiehuizen met diverse luxe voorzieningen. Kies bijvoorbeeld voor een vakantiehuisje met airco, twee badkamers, open haard, privé sauna of jacuzzi. Of bent u specifiek op zoek naar een vakantiehuis op de Veluwe met omheinde tuin voor uw trouwe viervoeter of kleine kinderen? De keuze is aan u op onze locaties nabij Arnhem.

Bekijk onze locaties ⤵

Wat is er te doen in de omgeving?

In de omgeving van Arnhem een vakantiehuis huren betekent vakantie vieren in een natuurrijke omgeving vol activiteiten. Ontdek vanaf onze vakantieparken bij Otterlo alles wat dit veelzijdige gebied te bieden heeft. Maak in de ochtend een wandeling over de Veluwe en breng ‘s middags een bezoek aan het Airborne Museum of het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. De volgende dag kunnen u en uw kinderen klauteren tussen de boomtoppen bij het Klimbos in Garderen, een dagje shoppen in de binnenstad van Arnhem of uw lievelingsdier opzoeken bij Burgers’ Zoo. Met zoveel leuke uitjes komt u haast tijd te kort! 

Ontdek ook onze faciliteiten:

 
  Buitenzwembad
  Horecagelegenheden
  Privé Spa & Wellness
  Fiets- en e-bike verhuur
  Speeltuinen
  Dogwash
 
 
 

Wat eerdere gasten vroegen

Hoe ver liggen de locaties van Arnhem af?

De locaties van Berkenrhode liggen 1 kilometer van elkaar verwijderd. Vanaf de parken is het 24 kilometer naar Arnhem. Dit betekent dat u met een half uur rijden in Arnhem bent en voor de fanatiekelingen met een uur fietsen.

Wat is er te doen in Arnhem?

Arnhem is een veelzijdige stad waar u diverse activiteiten kunt ondernemen. Ga bijvoorbeeld shoppen en sluit de dag af in één van de leuke restaurants. Arnhem beschikt over de leukste winkels en gezelligste terrasjes. Liever een uitje? Ga dan naar Burgers' Zoo, Airborne Museum of het Openluchtmuseum.

 
9,1

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,1.