Uitdagende routes rond het park

Stap op uw fiets en verken de Veluwe. Fiets over bospaden, heidevelden en zandverstuivingen. Rond het park zijn uitdagende routes voor MTB-ers van alle niveaus. De nieuwe MTB-route Ede wordt genoemd als  één van de mooiste en meest uitdagende van Nederland. 

Liever een fiets huren? Dat kan! Bekijk snel de fietsverhuur mogelijkheden. 

Fiets huren >
 
 

Knooppunt Berkenrhode

In Nederland is een zeer uitgebreid netwerk aan fietsroutes en paden. Ontelbaar veel knooppunten zijn met elkaar verbonden. Het is eenvoudig om zelf uw route samen te stellen.
Route.nl >
Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland
Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland
Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland

Van Gogh Route

Combineer uw bezoek aan het Kröller Müller Museum en Nationaal Park de Hoge Veluwe met een fietstocht over de Veluwe. Proef onderweg De Smaak van Van Gogh.
Meer over deze route >
 

Landgoederenroute

Op de Veluwe zijn vele kastelen, landhuizen en landgoederen, zo ook in de Zuid-Veluwe in de omgeving van Bennekom, Ede en Lunteren. Geschiedenis, natuur, kunst en cultuur.
Meer over deze route >
 

Afspoelplaats en verhuur

Bij de entree van het park wordt een MTB afspoelplaats gerealiseerd. Uw fiets weer helemaal schoon na afloop van een mooie rit. Bij de afspoelplaats is fietsenstalling. U kunt uw eigen fiets meenemen naar het park. Het is natuurlijk ook mogelijk om een mountainbike te huren. Dit dient u wel vooraf aan ons te melden. Neem daarvoor contact op met de receptie (0318 591 587). U kunt bij de receptie ook terecht voor voor informatie over routes, omgeving en versnaperingen voor onderweg.
 

MTB Routes rond het park

Park Berkenrhode ligt in het hart van het nieuwe MTB Routenetwerk van de gemeente Ede. Het netwerk bestaat uit drie routes: Ede (Rood/36 km), Lunteren (Paars/32 km) en Otterlo (Blauw/14 km). In totaal ruim 80 kilometer mountainbike plezier. Vlak bij Ede is er zelfs een kids parcours van 4 km. De routes bestaan voor grote delen uit single tracks. Fiets langs de mooiste plekjes van de gemeente Ede! De routes verschillen in toegankelijkheid en zijn geschikt voor alle niveaus.
 

Fietsknooppunten bord

Stel je eigen fietsroute samen vanaf ons park en ontdek de mooiste natuurgebieden. Het ene moment fietst u door de bossen en over open vlakte, het andere moment fietst u langs heide velden en historische kastelen. Fiets gemakkelijk de prachtige Veluwe over via de fietsknooppunten.