1. Vakantiepark op de Hoge Veluwe
  2. Luxe vakantiehuizen voor max. 20 personen
  3. Honden toegestaan

Vakantiepark op de Hoge Veluwe

Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt genieten van het natuurschoon op de Veluwe. De ongekende diversiteit aan planten- en diersoorten in het landschap van stuifzandvlakten, grasvlakten en loof-, naald- en gemengde bossen. Daar móét u natuurlijk eens geweest zijn. Park Berkenrhode is een vakantiepark op de Hoge Veluwe waar al dit moois van de natuur letterlijk aan uw voeten ligt. Trek uw wandelschoenen aan of pak de fiets en geniet direct van deze omgeving. Het uitgebreide aanbod van de vakantiehuizen op ons vakantiepark op de Hoge Veluwe nabij Barneveld zal u aangenaam verrassen. Stellen, families en groepen tot 20 personen vinden ieder een vakantiehuis op de Hoge Veluwe passend bij hun wensen.

Geen zorgen! Bij ons kun je veilig genieten door onze aangepaste maatregelen én alle ruimte die je op het vakantiepark hebt. 
Boek nu met 10% korting

Impressie van uw vakantie op de Hoge Veluwe

 

Vakantie op de Hoge Veluwe

Bij Park Berkenrhode beleeft u gegarandeerd een heerlijke vakantie op de Hoge Veluwe. Gelegen aan de rand van het Gelderse Wekerom vindt u Park Berkenrhode. Hier huurt u een luxe en comfortabele bungalow, lodge of chalet waarbij de Hoge Veluwe uw achtertuin is. Ons vakantiepark op de Hoge Veluwe ademt rust, ontspanning en eerbied voor de natuur. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De vakantiehuizen voor 2 tot 20 personen zijn sfeervol en modern ingericht. Ervaar het échte vakantiegevoel maar mis tegelijkertijd niets van de gemakken van thuis. U zal heerlijk slapen op de boxspringbedden, u kunt een uitgebreide maaltijd bereiden dankzij alle gemakken in de keuken en in de ruime badkamer heeft u de beschikking over een wastafel, toilet en douche of bad. Behoefte aan nog een tikkeltje meer luxe? Kies dan voor een huisje met sauna. Dan geniet u pas écht van uw vakantie op de Hoge Veluwe!

Wist u dat een groot deel van onze vakantiehuizen op duurzame wijze is gebouwd? Volledig gasloos, zonnepanelen, waterbesparende voorzieningen en een waterpomp zijn enkele van onze milieuvriendelijke voorzieningen in de vakantiehuizen op ons vakantiepark op de Hoge Veluwe.

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 
Bekijk ons aanbod vakantiehuizen op de Hoge Veluwe
Bekijk ons aanbod vakantiehuizen op de Hoge Veluwe

Bekijk ons aanbod vakantiehuizen op de Hoge Veluwe

Faciliteiten en omgeving van Park Berkenrhode

Tijdens uw vakantie op de Hoge Veluwe kunt u gebruik maken van de uitstekende parkfaciliteiten. In de onlangs vernieuwde horecagelegenheden proeft u heerlijke gerechten met producten uit de Gelderse streek, maar u kunt er ook terecht voor een lekkere snack. Beleeft u samen met uw kinderen een vakantie op de Veluwe? Zij hebben veel plezier tijdens activiteiten van ons gepassioneerde animatieteam of maken vakantievriendjes in de buitenspeeltuin. Wanneer het weer het toelaat mogen jong en oud ook graag een duik nemen in het buitenzwembad van ons vakantiepark of plaatsnemen op de zonnebedjes.

Wij begrijpen dat u natuurlijk niet alleen naar ons vakantiepark op de Hoge Veluwe komt voor de huisjes en parkfaciliteiten. U wilt de Hoge Veluwe verkennen! Maak een mooie wandeling of fietstocht en spot de Big Five van de Veluwe. Of bezoek een van de gezellige winkelsteden Arnhem, Apeldoorn of Ede. Naast de dieren op de Veluwe kunt u ook uw favoriete dier opzoeken in de Apenheul, het Dolfinarium of bij Burgers’ Zoo. De kinderen trakteren op een dagje Julianatoren of Schateiland Zeumeren zal ook zeker slagen. Tijdens uw vakantie op de Veluwe komt u bijna tijd te kort met al deze leuke uitjes. 

 
Boek uw vakantie op de Hoge Veluwe