Berkenrhode
Volg het EK in onze Oranje Tent
Mis geen enkele NL wedstrijd! 🧡
 
    Luxe geschakelde vakantiewoningen
    Verwarmd buitenzwembad
    Op 1,2 kilometer van Park Berkenrhode
    Wellness woningen
 

Landgoed Oud Beekdal

Op slechts 1,2 kilometer afstand van Park Berkenrhode ligt Landgoed Oud Beekdal, een uitgestrekt landgoed met drie gebouwen waar luxueuze geschakelde vakantiewoningen te vinden zijn. Onze Heide Hoeve woningen bieden een stijlvolle en ruime woonkamer, evenals een luxe keuken, comfortabele boxspringbedden en luxe badkamers. Ga ook met de camper op vakantie en geniet van de mooie camperplaatsen op de Veluwe. 

Bij Landgoed Oud Beekdal staat voornamelijk rust centraal, maar er zijn ook enkele hoogwaardige voorzieningen beschikbaar. Op het park vindt u een verwarmd buitenbad die volledig duurzaam wordt verwarmd met behulp van zonnepanelen en warmtepompen. Daarnaast zijn er speeltoestellen voor kinderen aanwezig, en in de toekomst is er ook een Spa en Wellness gebouw gepland.

 
 
 
 
 

Rust & natuur
Landgoed Oud Beekdal

 
 
 
 
Veluwe
 

Rust, ruimte en natuur op de Veluwe

 

Landgoed Oud Beekdal strekt zich uit over 5,5 hectare en grenst aan de prachtige Otterlose bossen. Het landgoed vormt een naadloze overgang naar andere natuurrijke gebieden, zoals de Ginkelse Heide en de Mossel. Nationaal Park de Hoge Veluwe bevindt zich ook op fietsafstand. Hier kunt u genieten van rust, ruimte en natuurlijke schoonheid die de Hoge Veluwe te bieden heeft. Bovendien biedt de Veluwe ook een schat aan culturele en culinaire ervaringen. Er zijn kastelen, musea en cultureel erfgoed om te verkennen. Als onderdeel van de Foodvalley-regio herbergt Landgoed Oud Beekdal diverse bijzondere en duurzame restaurants. Bovendien vindt u op de Veluwe diverse sterrenrestaurants. En wat is er nu beter dan in het najaar wild eten op de Veluwe? Een vakantiehuis op Landgoed Oud Beekdal is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor tal van activiteiten in deze regio.

 
 

Duurzaam

 

Op Park Berkenrhode streven we naar een duurzame wereld. Daarom staat bij Landgoed Oud Beekdal de natuur centraal. Het is daarom ook dat onze woningen geheel energie neutraal zijn. Doormiddel van zonnepanelen vangen de woningen zelf energie op en slaan ze deze op in hun eigen accu. De woningen zijn dan ook de eerste vakantiewoningen met een eigen accupakket in Nederland! Naast duurzame woningen is ook het park duurzaam aangelegd, zo wordt ons zwembad verwarmd doormiddel van zonnepanelen en warmtepompen. Een vakantie vieren bij Landgoed Oud Beekdal is dus niet alleen leuk voor u maar ook voor het milieu!
 
 
Landgoed Oud Beekdal
 
 

Faciliteiten

Geniet van de faciliteiten van Landgoed Oud Beekdal. Zin in wat sportiefs? Ga een balletje trappen op het voetbalveld of huur een fiets om er lekker opuit te trekken. Tijdens uw verblijf kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten op Park Berkenrhode. Het park ligt op 1.2 kilometer afstand en is gemakkelijk te bereiken met de fiets of ter voet. Tijdens uw fiets- of wandeltocht kunt u dus een hapje en een drankje komen doen bij Le Grand Café op Park Berkenrhode.