Berkenrhode
Zakelijk overnachten in de Veluwe

Werken vanuit Landgoed Oud Beekdal

  • Duurzame vakantiehuizen
  • Inclusief wellness
  • Gezamenlijke ruimte voor vergaderingen
 

Op workation in Nederland

Zoekt u een rustige omgeving waar u zakelijk kunt overnachten? Dan bent u bij Landgoed Oud Beekdal aan het juiste adres! Werk tijdens uw verblijf op onze gezamenlijke vergaderlocatie in Gelderland, die speciaal gecreëerd is voor zakelijke gasten om te zitten, een hapje te eten of te vergaderen. Op Landgoed Oud Beekdal zijn drie vakantiehuizen met wellness te vinden, waar u na een lange werkdag heerlijk kunt ontspannen. Vergeet tijdens uw workation niet te genieten van de natuur in Nederland tijdens een verfrissende wandeling of fietstocht.

 

Een sfeerimpressie van een zakelijk verblijf op de Veluwe⤵

 

Verblijf in onze duurzame vakantiehuizen

Ontspannen verblijven en vergaderen op de Veluwe? Bekijk onze duurzame vakantiehuizen op de Veluwe met wellness, zoals Heide Hoeve, Heide Hoeve Vide en Heide Hoeve Hoekwoning. Deze woningen zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Op zakelijke reis met het gehele team? Bekijk onze groepsaccomodatie om een workation te boeken voor maximaal 18 personen. De vergaderruimte ligt nabij de accommodaties, dus hier kunt u op elk moment van de dag heen lopen.

Uw workation in het kort:

  • Duurzame vakantiehuizen
  • Groepsaccommodatie voor maximaal 18 personen
  • Inclusief wellness
  • Gezamenlijke vergaderlocatie
  • Natuurrijke omgeving

Vergaderen op de Veluwe

Heeft u een keer belang bij een andere omgeving dan alleen uw kantoor? Verblijf op Landgoed Oud Beekdal en maak gebruik van onze gezamenlijke ruimte om te vergaderen op de Veluwe. Geniet tijdens uw welverdiende pauze van een wandeling in de prachtige Veluwse natuur en spot diverse wilde dieren, zoals het wilde zwijn, de das en de vos. Klaar met werk? Ga op avontuur en verken de Veluwse natuur per fiets. Volg verschillende fietsroutes en kom tot rust. Wilt u er even tussenuit? Bezoek de Gelderse Streken, bijvoorbeeld Arnhem, Apeldoorn of Ede, en geniet van de Gelderse cultuur. 

 
 
 
 

Veelgestelde vragen:

🧑‍💼 Kan ik werken vanuit mijn accommodatie?

Wij bieden in al onze accommodaties gratis WiFi aan, zodat u altijd op uw laptop aan het werk kan. In onze woningen kan je comfortabel zitten aan de keukentafel, op de bank of in de tuin op de tuinset. Ook kunt u ervoor kiezen om te werken in onze nieuwe gezamenlijke vergaderlocatie nabij de accommodaties. 

🌳 Is het bos dichtbij de accommodatie te vinden?

Wilt u snel tijdens uw lunchpauze een wandeling maken door de prachtige Veluwse bossen? Loop vanuit uw accommodatie of de vergaderlocatie in Zuidelijke richting naar het bos en geniet van de prachtige natuur.