Berkenrhode
prive spa en wellness

Privé Spa & Wellness

Op het park

Zorgeloos genieten in onze Privé Spa & Wellness

Bent u wel toe aan ultieme rust en ontspanning? Dat kan op Park Berkenrhode! Huur uw vakantiewoning uitgelicht met eigen wellness faciliteiten in de tuin. Zijn alle wellness woningen volgeboekt? Niet getreurt. Wij laten u graag kennis maken met onze nieuwe luxe privé Spa & Wellness. Bent u dol op het ontspannen in luxe wellness faciliteiten maar bent u niet zo fan van de drukte? Geniet dan van alle rust en privacy in onze privé Spa & Wellness. Warm uw spieren op in de sauna, bubbel in de jacuzzi of droom weg in de swing egg. Ontspannen doet u op uw manier! Verwen uzelf en kom volledig tot rust. Dat is pas zorgeloos genieten op Park Berkenrhode! 

 

Duurzaam ontspannen

De energie van onze Spa & Wellness gebouw wordt opgewekt door zonnepanelen. Zonnecollectoren zetten zonlicht om in warmte welke wordt gebruikt om het water van de jacuzzi te verwarmen. Er is gebruik gemaakt van LED-verlichting. De temperatuur in onze Spa & Wellness wordt verwarmd door middel van een warmtepomp.

 

Reserveren en tarieven

Kies voor een dagje offline en ontdek hoe fijn het is om echt even tot rust te komen. Onze privé Spa & Wellness is in dagdelen te reserveren.

  • Middag 13:00 - 16:00 uur €125,-
  • Avond 19:00 - 22:00 uur €150,-  

Goed om te weten:

  • Minimaal 1 dag van te voren reserveren.
  • Maximaal 4 personen per dagdeel. Bent u met meer personen? Vraag naar de mogelijkheden bij onze receptie.  
  • Bij aankomst ligt er een handdoekpakket voor u klaar, bestaande uit 1 kleine (50x100 cm), 1 normale handdoek (70x140 cm) en 1 sauna handdoek (100x150 cm).
  • Bij uw incheck ontvangt u badslippers (maat 38 - 40 of 42 - 44). 
  • Exclusief badjassen. Deze zijn online of via onze receptie optioneel bij te reserveren. Huur badjas (maat S/M of L/XL) €5,- per stuk.
 
 

Reserveren

Bekijk vergelijkbare faciliteiten